Göztepe'de Derbi Telaşı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Derbi Telaşı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışındaki rakiplerinden Hatayspor'u tek golle yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Göztepe, çarşamba günü oynayacağı Altay derbisine odaklandı.

15.02.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışındaki rakiplerinden Hatayspor'u tek golle yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Göztepe, çarşamba günü oynayacağı Altay derbisine odaklandı.

Teknik direktör Metin Diyadin, ara vermeden maçın hazırlıklarına başladıklarını söyledi, "Hatayspor galibiyeti çok önemliydi. Ancak 1 hafta içinde küme düşmeme mücadelesi veren Altay ve Tepecikspor'la karşılaşacağız. İki takım da son kozlarını oynuyor. Özellikle Altay, bizimle oynayacağı maça kırılma noktası olarak bakıyor" dedi.

Atatürk Stadı'nın zeminden de şikayet eden Metin Diyadin, "Hatayspor karşılaşmasında görev yapan futbolcuların büyük bölümü zemine bağlı sakatlıklardan dolayı bugünük idmana katılamadı. Kiminin kasığında, kiminin adalesinde sorun var. Sezonu bu statta nasıl bitireceğimizi bilmiyorum" diye konuştu.

Şampiyonluk mücadelesini de değerlendiren Diyadin, "Maratonun bitimine 11 hafta var. Şimdiden net konuşmak doğru olmaz. İlk 5 takımın şansı sürüyor. Kaliteli bir takımız ve hepimiz şampiyonluğu çok istiyoruz" yorumunu yaptı.

CEMİL 1 AY YOK

Göztepe'nin maçlardan önce yaptığı ter idmanları başa bela oldu. Geçen hafta Sarıyer ile oynanan maçtan 1 gün önce Timur'un sakatlanmasıyla sarsılan sarı kırmızılılara şimdi de yeni transferi Cemil'den kötü haber geldi. Hatayspor mücadelesi öncesi yapılan son antrenmanda sağ üst adalesinden sakatlanan tecrübeli stoperde yırtık çıktı. Teknik direktör Metin Diyadin, oyuncunun koşu sırasında sakatlandığını belirterek, "Cemil talihsiz bir an yaşadı. 3 ya da 4 hafta takımdan uzak kalacak" dedi.

HALİL YETİŞECEK TİMUR BELİRSİZ

Altay ile çarşamba günü İzmir derbisinde karşılaşacak olan Göztepe'de sağ arka adalesinden sakatlanan sol kanat oyuncusu Halil'in maça yetişeceği açıklandı. Teknik direktör Diyadin, "Halil'de şimdilik sıkıntı yok. Ancak sol ayak bileğinde problem olan Timur'un durumu belirsiz. Futbolcumuzun tedavisi yoğun bir şekilde sürüyor. Arka adalesinden sakatlanan golcümüz Ümit'in oynaması ise çok zor" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Derbi Telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement