Göztepe'de Metin Diyadin İddialı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Metin Diyadin İddialı

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, 2'nci Lig Kırmızı Grupta bu hafta sonu başlayacak ikinci yarı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

13.01.2015 15:59  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bu hafta sonu başlayacak ikinci yarı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Gölbaşıspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Diyadin, "Başarı hikayesi yazmak için Göztepe'ye geldim" diye konuştu. İlk yarıdaki kadronun takımı arzulanan yere getiremeyeceğine değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Devre arasında transfer yapmak durumunda kaldık. Takviyeleri kulüp kultürü oluşturma adına gerçekleştirdik. Kısa süreli başarıları asla amaçlamıyoruz. Göztepe'nin çalışanı da futbolcusu da profesyonel olmalı. Her alanda kulüp kültürünü yayacağız" ifadelerini kullandı.

Takım planlaması yapılırken futbol ekonomisinin iyi bilinmesi gerektiğini anlatan Diyadin, "Devre arasında giden oyuncuların maliyetleri ile transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncuların arasındaki maliyet farkı 1 futbolcu transferi kadar. Sadece almış olmak için kadromuza oyuncu dahil etmedik. Transfer yaparken kulübümüzün bütçesini düşündük" dedi. Kalabalık kadro kurmanın yanlış olduğunu da savunan Diyadin, "Gönderdiğimiz isimlerin verimli maç sayısı 3'ü geçmemiştir. Onların yerine takıma direkt katkı sağlayacak isimleri aldık. En çok Orduspor'dan oyuncu tercihi yapmamızın sebebi ise hem fayda getirecek olmaları hem de maliyetleri" diye konuştu

GÖZTEPE, ARENA'YI İSTİYOR

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarı maçlarının büyük bölümünü Atatürk Stadı'nda oynayan Göztepe, ikinci yarıda rakiplerini Buca Arena'da ağırlamak istiyor. Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, sarı kırmızılı yöneticilerin görüşme halinde olduklarını belirterek, "Göztepe'nin stadımızda oynamak için talebi oldu. Son bir görüşmenin ardından durumu yarın netleştireceğiz" şeklinde konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Metin Diyadin İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce Jandarma Ekipleri Suç ve Suçluları Yakaladı
    13:41 Düzce Jandarma Ekipleri Suç ve Suçluları Yakaladı

    Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 hafta boyunca yaptıkları denetim ve uygulamalarda uyuşturucu satıcıları, kaçak definecileri ve silah kaçakçılarını suç aletleriyle birlikte yakaladı. Denetimlerde toplamda 5 gram kubar esrar, 41 gram bonzai, 1 gram metamfetamin, 16 adet lyrica, 20 adet galara, 2 gram skunk, 10 gram kokain, 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 4 adet tabanca mühimmatı, 1 adet jeneratör, 1 adet beton delici, 2 adet kürek, 1 adet kazma, 1 adet balyoz, 3 kilo tel ve 10 metre elektrik kablosu ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 12 şüpheli, izinsiz kazı suçunu işleyen 4 şüpheli ve silah kaçakçılığı suçunu işleyen 1 şüpheli de yakalandı.

  • Dilan Polat, Nez Demir'e karşı şikayetinden vazgeçti
    13:40 Dilan Polat, Nez Demir'e karşı şikayetinden vazgeçti

    Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. Ancak bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Mahkeme, Polat'ın şikayetini çekmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

  • Manisa'da Seçim Güvenliği İçin 5 Bin 298 Kolluk Kuvveti Görevlendirilecek
    13:40 Manisa'da Seçim Güvenliği İçin 5 Bin 298 Kolluk Kuvveti Görevlendirilecek

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimleri için Manisa il genelinde 5 bin 298 kolluk kuvveti görev yapacak. Seçimlere hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, ilçe seçim kurulları tarafından sandık görevlilerine eğitimler veriliyor. Manisa'nın en çok seçmenine sahip olan Yunusemre ilçesinde ise sandık kurulu görevlilerine eğitim verildi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    13:37 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP Parti Meclisi üyesi Turgay Özcan'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, çeşitli isimlerin ifadesi alınmıştı.

  • Samsun'da ele geçirilen 1605 adet sentetik ecza ile ilgili 4 çocuk adliyeye sevk edildi
    13:36 Samsun'da ele geçirilen 1605 adet sentetik ecza ile ilgili 4 çocuk adliyeye sevk edildi

    Samsun'un İlkadım ilçesinde polis tarafından ele geçirilen 1605 adet sentetik ecza ile ilgili 17 yaşındaki M.R., R.P., E.D. ve B.K. adlı 4 çocuk polis tarafından yakalandı. Çocuklar, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildikten sonra adliyeye sevk edildi. R.P., E.D. ve B.K. çocuk savcısına ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, M.R. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: Pazar günü sandıkta Yomra'nın kazanımlarını koruyacağız
    13:34 Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: Pazar günü sandıkta Yomra'nın kazanımlarını koruyacağız

    Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, görevde oldukları 5 yılda Yomra'nın çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirterek, Pazar günü sandıkta Yomra'nın kazanımlarını koruyacaklarını söyledi.

  • Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Esnafları Ziyaret Etti
    13:33 Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Esnafları Ziyaret Etti

    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, teşkilat üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret ederek yeni dönem projeleri ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Dinçer, birlik ve beraberlik içerisinde şehir için çalışacaklarını belirtti.


Advertisement