Göztepe'de Diyadin Kararsız - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Diyadin Kararsız

İsveç'in Hammarby takımında transfer edilen orta saha oyuncusu Nahir Besara'nın Türk statüsünde oynayacak olmasıyla 1 yabancı kontenjanı daha açılan Göztepe'de kararsızlık yaşanıyor.

26.07.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsveç'in Hammarby takımında transfer edilen orta saha oyuncusu Nahir Besara'nın Türk statüsünde oynayacak olmasıyla 1 yabancı kontenjanı daha açılan Göztepe'de kararsızlık yaşanıyor. Teknik direktör Metin Diyadin, "Yurt dışında ilgilendiğimiz futbolcular var. Ancak 1 yabancı kontenjanımız daha var diye yapmış olmak için transfer yapmayı düşünmüyorum. Şu an kararsızım. Hazırlık maçları bitiminde kesin raporumu yönetime vereceğim" diye konuştu.

Her bölgeye oyuncu takviyesi yaptıklarına değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Kale, defans ve orta sahada eksik görünmüyor. Forvet olarak sayımız daha az. Oynayacağımız özel müsabakalarda kanatlarda görev alan Maah ve Leroy'un hücuma sağlayacağı katkıyı göreceğim. Performanslarından tatmin olursam golcüye de ihtiyacım olmayabilir" yorumunu yaptı. Diyadin, iç saha maçlarının Manisa'da oynanmasının da kendileri için büyük avantaj olacağını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Diyadin Kararsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement