Göztepe'de Diyadin Patladı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Diyadin Patladı

Ptt 1'inci Lig'de iç sahadaki Balıkesirspor beraberliği ile zirvenin 5 puan gerisinde kalırken oynadığı futbolla da eleştirilen Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin, kötü durumda olmadıklarını söyledi.

28.09.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de iç sahadaki Balıkesirspor beraberliği ile zirvenin 5 puan gerisinde kalırken oynadığı futbolla da eleştirilen Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin, kötü durumda olmadıklarını söyledi.

Maçtan sonra yapılan ağır eleştirilere tepki veren Metin Diyadin, şöyleb konuştu: ^

"6 hafta sonunda 12 puan hedefliyorduk. Giresunspor yenilgisi hesaplarımızı bozdu. Şu an 9 puanla şampiyonluk yarışının içindeyiz. Bazı kesimler karamsar tablo ortaya koyuyor. Sanki yarıştan kopmuşuz veya şampiyonluk için dermanımız kalmamış gibi düşünceler ortaya çıkıyor. Benim olduğum her yerde iddia vardır, inanç vardır. Kim ne söylerse söylesin, Göztepe'yi sevenlerin yüzünü kara çıkarmayacağım."

Balıkesirspor maçının 65'inci dakikasında oyundan alınan Gosso'nun el kol hareketleriyle yedek kulübesine tepki gösterdiğine ve direkt soyunma odasına gittiğine dair haberlere de cevap veren Metin Diyadin, "Beni tanıyanlar iyi bilir. Hiçbir futbolcu bu tarz hareketler yapamaz. Gosso da böyle bir davranışta bulunmadı, bulunamaz. Oyundan alındığında doğrudan gelip yedek kulübesine oturdu" diye konuştu.

Performansı sürekli eleştirilen yeni transferlerden Nahir Besara'yı Balıkesirspor karşılaşmasında kadroya almayan Metin Diyadin, "Her futbolcumdan maksimum verim almak zorundayım. Hangi isim hazırsa ona şans veririm. Geçen hafta da Maah yedek kaldı. Bunlar normal durumlar" yorumunda bulundu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Diyadin Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement