Göztepe'de Erhan Altın Veda Etti - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Erhan Altın Veda Etti

Göztepe\'de Erhan Altın Veda Etti

Teknik direktör Altın: "Arkadan oynanan Bizans oyunlarıyla Özgür Bey tarafından, camiamdan, futbolcularımdan, ailemden koparıldım"

11.09.2013 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'de görevinden alınan teknik direktör Erhan Altın, "Arkadan oynanan Bizans oyunlarıyla Özgür Bey tarafından, camiamdan, futbolcularımdan, ailemden koparıldım" dedi.

Altın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, görevden ayrılmasını şaşırtıcı bulduğunu ve inanamadığını söyledi. Sezon öncesinde başkan Hüseyin Altınbaş'ın oluşturduğu ortamla camianın birleştirildiğini kaydeden Altın, kendilerinin de futbol direktörü Özgür Zengin'le uyum içinde transferleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Altın, ancak o birlikteliğin arkasında "şeytanlık" döndüğünü ileri sürerek, "Beni en çok yaralayan durum bu oldu. İyi niyetimden dolayı kendimi basamak olarak kullandırtmam" ifadelerini kullandı.

Başkan Hüseyin Altınbaş'a futbol direktörü Özgür Zengin tarafından olmayan olumsuzlukların yansıtıldığını savunan Altın, şöyle konuştu:

"Arkadan oynanan Bizans oyunlarıyla Özgür Bey tarafından, camiamdan, futbolcularımdan, ailemden koparıldım. Bu camia, çok büyük bir camia. Şu ortam bozulmadığı süreçte futbolcularıma inanıyorum ki elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur. Bu ligin üzerinde bir kadro kurduk. Bundan sonra bir olumsuzluk olursa, sorumluluk Özgür Zengin'indir. Başından beri hedefleri olan bir kişiydi, hedefine de ulaştı."

Altın, başkan Hüseyin Altınbaş'ın dün yaptığı açıklamalarla ilgili kendisinin "ben böyle bir şey söylemedim" dediğini belirterek, "Çok üzüntülüyüm, hak etmediğim bir durumla karşılaştım" dedi.

Futbol direktörü Özgür Zengin'le bir sorununun olmadığını kaydeden Altın, "Eğer aramızda sorun vardı ise, neden kendisi beni Davraz kampında göndermedi. Niye Davraz'da değil de şimdi" diye konuştu.

Altın, kendisinin iletişim sorunları olduğuna yönelik iddiaların doğru olmadığını, takımda hiçbir sıkıntı yaşamadığını ifade etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Göztepe'de Erhan Altın Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement