Göztepe'de Evinde Yine Galip - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Evinde Yine Galip

Göztepe\'de Evinde Yine Galip

TFF 1. Lig'de lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin oyuncularından Hakan Barış, takım olarak çok iyi mücadele gösterdiklerini ve sahadan 3 puanla ayrıldıklarını bildirdi.

05.12.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin oyuncularından Hakan Barış, takım olarak çok iyi mücadele gösterdiklerini ve sahadan 3 puanla ayrıldıklarını bildirdi.

Bu sezon ilk defa Yeni Malatyaspor karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Hakan Barış, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde Yeni Malatyaspor maçından önce 2 müsabakada istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirtti.

Yeni Malatyaspor karşısında önemli bir sınav verdiklerini kaydeden Hakan, "Takım olarak çok iyi bir mücadele gösterdik ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Artık Sivasspor maçına odaklanacağız. Taraftara da destekleri için çok teşekkür ediyorum onları çok özlemişim." diye konuştu.

Dünkü karşılaşmada takımının ilk golünü atan Umut Nayir ise 3 puan hedefiyle çıktıkları müsabakayı galip tamamladıklarını kaydetti. Umut, taraftarlara teşekkür ederek, "Maç boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza mahcup olmadığımız için mutluyum." dedi.

İç sahada namağlup

Lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek, puanını 25'e çıkaran ve ikinci sıraya yükselen sarı-kırmızılı ekip, liderle puan farkını 1'e indirdi. Kendi evinde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Göztepe, iç sahadaki namağlup unvanını sürdürdü.

Takımın en golcü isimleri Umut Nayir ve Adis Jahovic, dün de birer gol attı. Ligde şimdiye kadar Jahovic'in 8, Umut Nayir'in ise 7 golü bulunuyor.

Ligde 10 Aralık Cumartesi günü Sivasspor'a konuk olacak Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 13 Aralık Salı günü Yeni Amasyaspor'la İzmir'de karşılaştıktan sonra ligde 17 Aralık Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Göztepe'de Evinde Yine Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement