Göztepe'de Hareket Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Hareket Başlıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin'in, "Yeni sezonda kadroda değişimler olacak.

30.04.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin'in, "Yeni sezonda kadroda değişimler olacak. Duygusallığa yer yok" açıklamasının ardından, gözler sözleşmesi bitecek futbolculara çevrildi. Diyadin'in öncelikle mukaveleleri sezon sonunda bitecek Tolga, Umut, Sabutay, Hasak Küçcük ve kaleci Egemen ile kiralık oyuncular Hasan Hüseyin ve Fatih'in durumunu değerlendireceği ve Nazilli maçından sonra raporunu yönetime vereceği kaydedildi.

Metin Diyadin'in devre arasında Eskişehirspor'dan kiralanan ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Hasan Hüseyin'i takımda tutmaktan yana olduğu öğrenilirken, diğer futbolcularla ilgili kararını henüz vermediğini belirtildi.

Bu arada Nazilli Belediyespor deplasmanının hazırlıkları sürerken, sarı kırmızılı ekibin yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacağı öğrenildi. Diyadin'in sezon boyunda takımın yükünü çeken kaleci Oğuzhan, Ertuğrul, Fatih, Mehmet, Emrah gibi isimleri dinlendirmesi bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Hareket Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement