Göztepe'de Maah ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Maah ile Yollarını Ayırdı

Ptt 1'inci Lig takımlarından Göztepe, geçen sezonun başında Fransa ekibi US Orleans'tan transfer ettiği Robert Maah ile yollarını ayırdı.

06.06.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Göztepe, geçen sezonun başında Fransa ekibi US Orleans'tan transfer ettiği Robert Maah ile yollarını ayırdı.

Sarı kırmızılılar Fransız kanat oyuncusu ile yapılan görüşmelerde karşılıklı olarak anlaşma sağladı ve sözleşmesini feshetti. Göztepe'de 20 lig, 2 de Türkiye Kupası maçına çıkan 31 yaşındaki oyuncu beklentileri karşılayamadı. Göztepe'nin Maah'ın yanı sıra gözden çıkardığı diğer yabancıları Leroy George, Björn Vleminckx ve Nahir Besara ile de yollarını ayırıcağı öğrenildi.

İç transferde ise şu ana kadar Emre, Cemil, Fuchs, Gosso ve Gökhan Karadeniz'le yeniden anlaşan yönetimin genç kaleci Göktuğ Bakırbaş'ın da sözleşmesini 2 yıl daha uzatacağı açıklandı. Göztepe ile 2018'e kadar kontratı olan 20 yaşındaki file bekçisi, 2020'ye kadar takımda kalmayı kabul etti. Dış transfer çalışmalarını da tüm hızıyla yürüten Göztepe Süper Lig'e yükselen Kardemir Karabüksporlu orta saha oyuncusu İlhan Depe'yi gündemine aldı. Kardemir Karabükspor'da 26 lig, 6 Türkiye Kupası maçında oynayan 24 yaşındaki İlhan 1 gol attı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Maah ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement