Göztepe'de Matteus Beğenildi - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Matteus Beğenildi

Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçında Asya Şampiyonu İran U21 Milli Takımı'nı 3-1 yenen Göztepe'de futbolcular teknik direktör Suat Kaya'nın gözüne girdi, denenmeye alınan gurbetçi stoper Matteus Şenkal da beğenildi.

20.07.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçında Asya Şampiyonu İran U21 Milli Takımı'nı 3-1 yenen Göztepe'de futbolcular teknik direktör Suat Kaya'nın gözüne girdi, denenmeye alınan gurbetçi stoper Matteus Şenkal da beğenildi. Karşılaşmada Göztepe'nin gollerini Tahir, Ertuğrul ve Cihan attı. Takımın birlikte 8 antrenmana çıkarak sahaya ayak bastığını söyleyen Kaya, "Her futbolcuya şans verdim. Açıkçası mücadele azmini çok beğendim" dedi.

Kampta iki hazırlık maçı daha oynayacaklarını hatırlatan Kaya, "Kadrodan eleneceklerle ilgili bu karşılaşmalar ölçü olacak. Denemeye aldığımız Matteus hem stoper hem ön liberoda görev yapabilen, vasıflı, güçlü bir oyuncu. Büyük ihtimalle aramızda kalacak" şeklinde konuştu. Geçen sezon İsviçre'de Bellinzona kadrosunda yer alan Matteus 24 yaşında. Göztepe, çarşamba günü İran'ın Gostaresh Folad, cumartesi ise Gürcistan'ın Kolkheti Poti takımlarıyla karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Matteus Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement