Göztepe'de Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Göztepe'de Sezon Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

10.07.2015 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde antrenman yapan ekip, sezona en iyi şekilde hazırlanmayı amaçlıyor.

Göztepe'nin, Azerbaycan'ın Karabağ takımından kadrosuna kattığı Leroy Martin Giovanni George da Erzurum'da ilk antrenmanını yaptı. Leroy, antrenörler gözetiminde diğer oyunculardan ayrı olarak koşu ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Teknik direktör Metin Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Leroy'un hem daha önce çalıştığı hem de Türkiye'de bilinen bir futbolcu olduğunu söyledi.

Daha önce Bakü'ye giderek, bu oyuncunun bir maçını izlediğini ifade eden Diyadin, "Daha sonra yardımcı antrenör arkadaşımız gidip yine maçını seyretti. Yani iki maçını seyrettik. Ondan öncesi zaten Hollanda ligi. Bunlar donör olarak elimizdeydi zaten, bu doğrultuda transfer ettik. Beş yabancı hakkımızdan dördünü tamamlamış olacağız" diye konuştu.

Diyadin, yeni transferlerle güçlü bir kadro oluşturmayı amaçladıklarının altını çizerek, Leroy'dan da beklentilerinin olduğunu ve takımda bazı özelliklerinin ortaya çıkması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe'de Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement