Göztepe'de Yeni Rota Oğuzhan - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Yeni Rota Oğuzhan

Kaleci arayışını sürdüren Göztepe, rotasını İstanbul Başakşehirli Oğuzhan Bahadır'a çevirdi.

30.06.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaleci arayışını sürdüren Göztepe, rotasını İstanbul Başakşehirli Oğuzhan Bahadır'a çevirdi.

Göztepe, Mersin İdmanyurdu'nun Türk asıllı Lihtenştaynlı file bekçisi Cengiz Biçer'le el sıkışmasına rağmen 27 yaşındaki kalecinin 2 sezonda sadece 2 maç oynaması yüzünden geri adım attı. Göztepe'in İstanbul Başakşehir kaleci Oğuzhan'la görüşmelere başladığı bildirildi. Profesyonel futbol yaşamına Niğdespor'da başlayan 34 yaşındaki Oğuzhan, daha sonra Fenerspor, Ankaragücü, Elazığspor ve Konyaspor'da da görev yaptı.

Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Başakşehir'de 28 maça çıkan Oğuzhan, turuncu lacivertlilerle şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu arada sportif direktör Barış Güçlü, prensipte anlaştıkları Yeni Malatyaspor'lu Eren, Beşiktaşlı Koray, Kartalspor'lu Ramiz, Aydınspor 1923'ten Seçkin ve Balıkesirsporlu Ertuğrul'a bir aksilik olmazsa yarın imza attıracaklarını söyledi. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kuracaklarını belirten Güçlü, "Bu ligi forse edecek bir takım oluşturacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Yeni Rota Oğuzhan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement