Göztepe'den Avrupa Açılımı - Son Dakika
Yerel

Göztepe'den Avrupa Açılımı

Göztepe CEO'su Güçlü: "Stuttgart ve Manchester United dışında Aston Villa, Borussia Dortmund ve Juventus'la daha önceden başlattığımız temaslar meyvesini vermeye başladı"

18.10.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe'nin üst yöneticisi (CEO) Barış Güçlü, "Stuttgart ve Manchester United dışında Aston Villa, Borussia Dortmund ve Juventus'la daha önceden başlattığımız temaslar meyvesini vermeye başladı" dedi.

Güçlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dış ilişkiler sorumlusu Kaan Öz'le Londra'da 8-9 Ekim'de düzenlenen Football Business Summit fuarına katıldıklarını söyledi.

Bu fuarda 50'nin üzerine Avrupa kulübünün yer aldığını ancak Türkiye'den bir tek kendilerinin bulunduğunu kaydeden Güçlü, fuara Manchester United, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Real Madrid, Juventus, Milan, Ajax, Stuttgart gibi ekiplerin iştirak ettiğini belirtti.

Güçlü, organizasyonda kulüp temsilcilerinin yanı sıra tamamen spor işinde uzmanlaşmış sosyal ve dijital medya, analiz, avukatlık, danışmanlık, menajerlik, kamp organizasyonu, stadyum ve tesis inşaatı firmalarının bulunduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunların tamamına yakını ile küçük tanışma ve kulübümüzü tanıtma toplantıları yaptık. Oraya giderken aklımızda olandan daha fazlasını aldık. Benim aklımda iki proje, Bundesliga ve Premier lig kulüpleri ile altyapı ve önümüzdeki seneden itibaren doğacak olan yabancı oyuncu ihtiyacımıza yönelik bir partnerlik anlaşması yapmak üzerineydi. Fakat burada dijital medya, reklam, sponsorluklar, stat inşaatı ve işletmesiyle ilgili oldukça donanımlı, büyük işlere imza atmış firmalarla da tanışma fırsatımız oldu. Kulübümüzün tarihi ve yeni vizyonundan da oldukça etkilendiklerini söylemeliyim. Bu firma ve kulüplerle temasta kalmak üzere sözleştik. Özellikle stadyum inşaatı konusunda uzman olan AFL firması bize faydalı olacaktır."

Stuttgart ve Manchester United'la temaslarının devam ettiğini ve bu kulüplerle ortak bir proje geliştireceklerini ifade eden Güçlü, şunları kaydetti:

"Bütün bunlardan bağımsız olarak, Aston Villa, Borussia Dortmund ve Juventus'la daha önceden başlattığımız temaslar meyvesini vermeye başladı. Borussia Dortmund'dan resmi davetimizi aldık. 29-30 Ekim'de altyapı sportif direktörleriyle Dortmund'da toplantımız olacak. Burada amaçladığımız şey altyapı antrenörlerimizin eğitilmesi ve yeni antrenman teknikleriyle ilgili bilgilendirilmesi. Aynı zamanda Dortmund'un Türk oyuncu havuzundan faydalanmamız için gerekli temasları yapacağız."

Güçlü, Juventus Kulübü'nün de "project 15" adlı etkinlikleri için ilk fırsatta Torino'ya gidip kulüp yetkilileriyle buluşacaklarını sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe'den Avrupa Açılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement