Göztepe'den Nevzat Güzelırmak'a Jest - Son Dakika
Spor

Göztepe'den Nevzat Güzelırmak'a Jest

Göztepe\'den Nevzat Güzelırmak\'a Jest

Göztepe’nin efsane futbolcularından Nevzat Güzelırmak’ın adı kendi adını taşıyan “Efsane Koleksiyon” ürünü sweatshirtle ölümsüzleştirildi.

27.03.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe'nin efsane futbolcularından Nevzat Güzelırmak'ın adı kendi adını taşıyan "Efsane Koleksiyon" ürünü sweatshirtle ölümsüzleştirildi.

Sınırlı sayıda üretilen ve "Nevzat Güzelırmak" adını taşıyan sweatshirtün imza töreni, Göztepe'nin efsane oyuncusu Nevzat Güzelırmak'ın biyografisinin anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı.

Sinevizyon gösterisinin ardından konuşan Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, efsane kadro ile bir araya geldiği için çok duygulandığını ifade ederek, "Göztepemiz'in büyüklüğü, elde ettiği başarılar kadar tarihine sahip çıkmasından gelmektedir. Biz tarihimizden aldığımız güçle çok önemli projeleri gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bugün burada bazı takımların maçlarında toplayamadığı kalabalıkla imza töreni gerçekleştiriyoruz. Efsane oyuncularımızın izinden giden altyapı takımlarımız var. Geçmiş yıllarda Göztepe'ye hizmet etmiş herkes bizim için çok değerlidir. Fakat burada efsane kadroya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bütün önemli zaferlerin altında onların imzaları var. Efsane oyuncularımızla şükranlarımı sunuyor, mazimizden aldığımız güçle Göztepe'mizin geleceğini inşa etmek istiyoruz. Efsane koleksiyonumuz ilerleyen günlerde diğer efsane oyuncularımızın adlarını taşıyan ürünlerle daha da büyüyecektir" dedi.

"NE SÖYLESEM AZ"

Bu değerli düşünce ve proje karşısında çok etkilendiğini söyleyen Nevzat Güzelırmak ise, "Başta başkanımız Mehmet Sepil, başkan vekilimiz Talat Papatya olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vefalı düşünce karşısında ne söylesem azdır. Takım arkadaşlarımla burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ama bizim de bir vefa örneği göstermemiz gerekir. Efsane kadronun oluşturulmasında en büyük pay Abbas Çamayar'ındır. Abbas ağabeyi buradan saygı ve özlemle anıyoruz. Göztepemiz kimsenin sahip olmadığı bir yönetime sahip. Bu yönetim bizlere ölmeden, önemli başarılar yaşatacaktır" diye konuştu.

Göz-Göz'ün efsanevi oyuncusu Nevzat Güzelırmak, projeyi üreten ve hayata geçiren başkan vekili Talat Papatya'ya imzaladığı kartoleti çerçeveleterek hediye etti. İmza töreni, sarı-kırmızılı taraftarların kartoletleri imzalatmasının ardından fotoğraf çekimiyle son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe'den Nevzat Güzelırmak'a Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement