Göztepe'den Taha Atağı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'den Taha Atağı

Göztepe\'den Taha Atağı

Yeni sezon hazırlıklarına çarşamba günü Erzurum'da başlayacak olan Göztepe, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Özgür İleri'den sonra Samsunsporlu Taha Yalçıner'i de gündemine aldı.

29.06.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarına çarşamba günü Erzurum'da başlayacak olan Göztepe, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Özgür İleri'den sonra Samsunsporlu Taha Yalçıner'i de gündemine aldı.

Tecrübeli futbolcunun Samsunspor yönetimiyle görüştüğü, Göztepe'ye transfer olmak için izin istediği ileri sürüldü. Samsunspor'da 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna Göztepe'nin yıllık 700 bin TL teklif ettiği, Taha'nın da teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Göztepe ile her konuda anlaşan Taha'ya Samsunspor yönetiminin 500 bin TL getirmesi halinde bonservisini verebileceklerini söylediği bildirildi.

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan Taha, daha sonra Muğlaspor, Karşıyaka, Adana Demirspor ve Samsunspor'da oynadı. PTT 1'inci Lig'de 190 karşılaşmaya çıkan Taha, 16 gol atmayı başardı. Taha, geçen eszon PTT 1'inci Ligi'nde play off finali oynayan Samsunspor'da 34 maçta görev aldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'den Taha Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement