Göztepe Golcülerine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Göztepe Golcülerine Kavuşuyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanından mağlubiyetle dönen ve lider Bandırmaspor'un takıldığı haftayı yine değerlendiremeyen Göztepe uzun süre sonra golcülerine kavuşacak.

15.03.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanından mağlubiyetle dönen ve lider Bandırmaspor'un takıldığı haftayı yine değerlendiremeyen Göztepe uzun süre sonra golcülerine kavuşacak. Pazar günü Düzyurtspor'u ağırlayacak sarı kırmızılılarda cezaları sona eren Ümit ve Timur takıma dönecek. Teknik Direktör Metin Diyadin, Emrah'la birlikte tüm golcülerinden 9 hafta sonra ilk kez faydalanma fırsatı bulacak.

En son 20'ıncı haftadaki İnegölspor maçında 3 forveti birden sahaya süren Diyadin ardından, Ümit ile Timur'un sakatlanması ve cezalı duruma düşmesiyle sıkıntı yaşadı. Tecrübeli teknik adam 23. haftadaki Altay derbisinde de sakat Emrah'tan yararlanamadı. Metin Diyadin, ayrıca cezası biten Hasan Küçcük'ü de Düzyurt maçında oynatacak. Sakatlıkları süren Emre ile Tolga'nın durumları belirsiz. İdeal kadrosunu oluşturacağını belirten Diyadin, "Tüm silahlarım dönüyor" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Golcülerine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement