Göztepe İlk Transferini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Göztepe İlk Transferini Açıkladı

Göztepe İlk Transferini Açıkladı

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Bandırmaspor'un golcü oyuncusu Timur Kosovalı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

08.07.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ticari ve iktisadi bütünlüğü Altınbaş Holding iştiraki Assos Perakende Mağazacılık ve Sportif Hizmetleri AŞ'den Genel Energy İcra Kurulu Başkanı Mehmet Sepil'e devredilen Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe, ilk transferini açıkladı.

2014-2015 futbol sezonu öncesinde sportif direktörlüğe Barış Güçlü'yü getiren, teknik direktör Suat Kaya ile devam edeceği bildirilen Göztepe, transfer çalışmalarını yürütmesine rağmen bu görüşmeleri açıklamıyordu. Göztepe, basın ve medya birimi aracılığıyla ilk transferini duyurdu.

Geçen sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'da 22 gole imza atan 24 yaşındaki Timur Kosovalı ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Futbol kariyerine Çallıspor'da başlayan ve Antalyaspor'da profesyonel olan Timur Kosovalı daha sonra Gençlerbirliği, Kastamonuspor, Batman Petrolspor, Tekirova Belediyespor, İstanbulspor, Kayseri Şekerspor'da forma giydi.

Timur Kosovalı, yaptığı açıklamada, öncelikle Göztepe gibi tarihi başarılarla dolu bir kulübün oyuncusu olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Nice önemli başarılara imza atmış futbolcuların terlettiği bu formaya layık olmak için tüm gücüm ve inancımla çalışacağım" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe İlk Transferini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement