Göztepe Kulübü Eski Başkanı Özkul, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Göztepe Kulübü Eski Başkanı Özkul, Toprağa Verildi

İzmir'de geçen çarşamba günü 4. kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son veren eski Göztepe Kulübü Başkanı Bülent Özkul'un cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

14.03.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de geçen çarşamba günü 4. kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son veren eski Göztepe Kulübü Başkanı Bülent Özkul'un cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bülent Özkul için ilk tören Gürsel Aksel Tesisleri'nde düzenlendi. Yapılan konuşmalarda 9 yıl yönetici, bir dönem başkan olarak hizmet verdiği Göztepe camiasının Özkul'u unutmayacağı dile getirildi. İşi nedeniyle yurtdışında bulunan Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş'ın katılamadığı törende Bülent Özkul'un eşi Seher Özkul, kızı Begüm, oğlu Zeki Kaan ve annesi Günsel Özkul zor anlar yaşadı. Törene eski eşi ilk eşi Nevin Özkul da geldi.

Törende kısa bir konuşma yapan Begüm Özkul, babasının kendilerini yetiştirmek için büyük fedakarlıklar yaptığını ve ona layık evlatlar olacaklarını söyledi. Alkışlar ve futbolcuların attığı çiçeklerle tesislerden uğurlanan Bülent Özkul için kulüp binası önünde de bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Özkul'un Güzelyalı Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazına, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, eski Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Mahmut Özgener, Ali Gültiken de katıldı. Bülent Özkul'un vefatının ardından kulübün resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınlatan Başkan Fatih Diniz, cenaze törenine de katıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve şarkıcı Sibel Can çelenk yolladı. Bülent Özkul'un cenazesi, cuma namazından sonra kırılan cenaze namazının ardından Aşağı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Kulübü Eski Başkanı Özkul, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement