Göztepe'nin Canını Diptekiler Yakıyor - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Canını Diptekiler Yakıyor

Altay ve Tepecikspor'la oynadığı son 2 maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında tökezleyen Göztepe'nin canını 2 sezondur alt sıradaki takımlar yakıyor.

23.02.2015 12:57  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta düşme potasındaki Altay ve Tepecikspor'la oynadığı son 2 maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında tökezleyen Göztepe'nin canını 2 sezondur alt sıradaki takımlar yakıyor.

Geçen sezon da 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 1 puanla şampiyonluğu kaçıran sarı kırmızılılar, en ağır darbeleri küme düşen Dardanelspor ve Çankırı Belediyespor'la son anda kurtulan Sarıyer'den yemişti.

20'nci haftada 17'nci sıradaki Dardanelspor'a 1-1, 24'uncu hafta sonuncu Çankırıspor'la 0-0 ve 27'nci hafta 13'üncü sıradaki Sarıyer'le yine 1-1 berabere kalan Göztepe, şampiyonluğu 2 maçta da yendiği Giresunspor'a kaptırmıştı.

Bu sezon da mutlak favori çıktığı Altay maçında 2-0 geriye düşen sarı kırmızılılar, beraberliği son anda kurtarırken Tepecikspor duvarını da aşamayarak 0-0'a boyun eğdi. Umulmadık kayıplarla lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisine düşen sarı kırmızılılar, bu hafta rakibiyle deplasmanda çok zor bir müsabakaya çıkacak.

Teknik direktör Metin Diyadin, düşmeme mücadelesi veren takımların en tehlikeli rakipler olduğunu belirterek, "Maçların çok zor geçeceğini biliyorduk. Rakiplerimizi küçümsemeden oynadık. Ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince hesapta olmayan kayıplar yaşadık" dedi.

HAKEME ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin ve Tepecikspor maçında kırmızı kart gören golcü Timur Kosovalı, hakem Erkan Engin'e büyük tepki gösterdi. Metin Diyadin, yaptıkları atakta kaleciden dönen toptan sonra Timur ve Volkan'ın ikili mücadeleye girdiğini belirtti, "Timur, Volkan'a kasti bir müdahalede bulunmadı. Nitekim Volkan, maçtan sonra da pozisyonun kırmızı kart olmadığını söyledi. Olay sırasında hakeme Timur'un kendisine kasti hareket yapmadığını ifade etmiş. Buna rağmen haksız bir kartla 10 kişi kaldık" dedi.

Sarı kırmızılıların golcü oyuncusu Timur ise emeğinin çalındığını söyledi. Kırmızı kart görmesine anlam veremediğini belirten tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

"Pozisyon orta sahada olsa, kırmızı kartı anlarım. Kaleciden dönen topu tamamlamak istedim. Niyetim gol atmaktı. Elbette maç esnasında istemeden de olsa sert müdahaleler oluyor ama benim hareketimde kesinlikle kasıt yoktu ve kırmızı kart çok ağırdı. Oysa kendimi Bandırmaspor maçına hazırlamıştım. Hakem bütüm umutlarımı yok etti." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Canını Diptekiler Yakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement