Göztepe'nin Eli Boş - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Eli Boş

İtalya'ya giderek Serie B finalinde 1-1 sonuçlanan Bologna-Pescara maçını izleyen Göztepe Sportif CEO'su Barış Güçlü ile teknik direktör Metin Diyadin, elleri boş döndü.

10.06.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'ya giderek Serie B finalinde 1-1 sonuçlanan Bologna- Pescara maçını izleyen Göztepe Sportif CEO'su Barış Güçlü ile teknik direktör Metin Diyadin, elleri boş döndü.

Serie A'ya yükselme hakkını kazanan Bologna'dan Avusturyalı Marcel Büchel'i markaja alan sarı kırmızılılar, 50'inci dakikada oyuna giren orta saha oyuncusu hakkında net bir fikir edinemedi. Barış Güçlü, İtalya'ya final izlemeye gittiklerini, sadece Büchel'i değil, diğer oyuncuları da gözlemlediklerini söyledi. 24 yaşındaki Marcel Büchel'in bonservisi Juventus'ta bulunuyor.

Göztepe'de daha önce transferde Almanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Tunus, Azerbaycan seferlerine çıkmıştı. Bir yandan PTT 1'inci Ligi için yeni bir kadro oluşturmaya çalışırken diğer yandan yapılanmayı tamamlamaya çalışan sarı kırmızılılar, İdari CEO pozisyonu için Kerem Ertan'la anlaştıktan sonra, takım menajerliğine de Ali Ekber Düzgün'ü getirdi. Daha önce Süper Lig'de Gençlerbirliği'nde de aynı görevi yürüten Düzgün'ün psikologluktan spor dünyasına geçiş yaptığı öğrenildi. Göztepe'de Sportif Direktör Bülent Ataman, görevden ayrılmıştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Eli Boş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement