Göztepe'nin Erzurum Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Göztepe'nin Erzurum Kampı Sona Erdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, Erzurum kampında takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

22.07.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, Erzurum kampında takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir'de başladıkları çalışmaların ardından hazırlıklarını Erzurum'da sürdürdüklerini kaydetti.

Erzurum kampında çeşitli yüklemeler ve oyunculara yönelik testler yaptıklarını kaydeden Buruk, şöyle konuştu:

"Oyuncuların durumlarını gördükten sonra onlara özel çalışma programları hazırladık ve hepsini aynı seviyeye getirmeye çalışıyoruz. 1 gün hariç her günü çift antrenmanla geçirdik. Bu süreçte 2 hazırlık maçı oynadık. Hazırlık karşılaşmaları oyuncuların performanslarını artırmaları açısından çok iyi bir fırsat oldu. Zaten çok yoğun antrenman sürecinin ardından yüzde yüz performans göstermeleri zor olurdu. Futbolcularımın iyi niyetinden, kamp içindeki hal ve hareketlerinden çok memnunum. Takım olma yolunda önemli adımlar attık."

Buruk, Erzurum kampının ardından önümüzdeki hafta bir değerlendirme yapacaklarını belirterek, "Ligde kadro derinliği oluşturmak da önemli. Bizi zorlamayacak transferler yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta bir değerlendirme yapıp, kadromuza takviye yapabiliriz." dedi.

Akşam saatlerinde Erzurum'dan İzmir'e dönecek sarı-kırmızılı futbolcular, hafta sonunu izinli geçirecek. Hazırlıklarına pazartesi gününden itibaren kendi tesislerinde sürdürecek Göztepe, perşembe günü Bolu'ya gidecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Göztepe'nin Erzurum Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement