Göztepe'nin Umudu Var - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Umudu Var

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta erken final niteliğindeki maçta lider Bandırmaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak 5 puanlık farkı eritemeyen Göztepe, şampiyonluk umudunu koruyor.

02.03.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta erken final niteliğindeki maçta lider Bandırmaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak 5 puanlık farkı eritemeyen Göztepe, şampiyonluk umudunu koruyor. Teknik direktör Metin Diyadin, bitime 9 hafta kala zirve inançlarını hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Kalan 9 haftada çok şey değişir. Biz maçlarımızı kazandıkça rakibimizin kayıp yaşacağına inanıyorum. Şimdiden Bandırmaspor'u şampiyon ilan etmek yanlış. Ligde 3 haftadır kazanamamak taraftarımızı endişelendirmiş olabilir. Ama ortada kaybedilmiş bir şey yok" şeklinde konuştu.

Kendisine ve takıma yönelik eleştirilere de cevap veren Metin Diyadin, "Şampiyonluğu kaybetmişiz gibi bir hava oluşturulmaya başlandı. Bazı kişiler şansımızın tükendiğini iddia etse de futbolcularım bu yarışı asla bırakmayacak" diye konuştu. Diyadin, bu hafta Bugsaşspor'u yenerek yeniden çıkışa geçeceklerini sözlerine ekledi. Sarı kırmızılılarda Timur, Mehmet ve Ertuğrul cezalı. Göztepe kalan 9 haftada Bugsaşspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (D), Düzyurtspor, Pazarspor (D), Ankaragücü, Kocaeli Birlikspor (D), Gümüşhanespor, Kırklarelispor ve Nazilli Belediyespor'la (D) karşılaşıcak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Umudu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement