Göztepe'nin Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Göztepe'nin Yeni Sezon Hazırlıkları

Göztepe\'nin Yeni Sezon Hazırlıkları

Teknik direktör Altın: "Saha içi ve saha dışındaki uyum beni mutlu etti"

21.08.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Erhan Altın, 2013-2014 sezonu hazırlık dönemi kamplarına ilişkin, saha içi ve saha dışındaki uyumun kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Isparta ve Bolu kamplarını değerlendiren Altın, yeni sezon hazırlıklarını 3 etapta programladıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"İzmir'de başladığımız birinci etap kamp dönemini sağlık kontrolleri, testler, takımımızın birbiriyle olan iletişimi ve adaptasyon süreci ile geçirdik. İkinci etap kampımız ise Isparta Davraz'da gerçekleşti. Isparta kampımızda yüklemeye dayalı bir antrenman programı hazırladık. Yükleme dönemini sakatlık olmadan tamamladığımız için mutluyuz. Isparta kampında iki hazırlık maçı oynadık. Bu hazırlık maçları takımımızın tempo tutması adına faydalı oldu. Bolu'da yaptığımız üçüncü etap kampında ise teknik taktik çalışmalara ağırlık verdik. Bolu kampında dört hazırlık maçı planlamıştık fakat biri, hava şartları nedeniyle iptal oldu. Üç etapta tamamladığımız kamplarımız çok iyi geçti. Özellikle futbolcularımızın saha içi ve saha dışındaki uyumu beni çok mutlu etti." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe'nin Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement