Göztepe'nin Yıldızı George - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Yıldızı George

Göztepe\'nin Yıldızı George

Ptt 1'inci Lig'de ilk yarının son maçında pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile kozlarını paylaşacak Göztepe'nin Surinam asıllı Hollandalı futbolcusu Leroy George attığı ve attırdığı gollerle sarı kırmızılıların yıldızı oldu.

21.12.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de ilk yarının son maçında pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile kozlarını paylaşacak Göztepe'nin Surinam asıllı Hollandalı futbolcusu Leroy George attığı ve attırdığı gollerle sarı kırmızılıların yıldızı oldu. Sezon başında Azerbaycan'ın Karabağ takımında transfer edilen tecrübeli futbolcu 5 gol ve 6 asistle ilk yarının en dikkat çeken isimleri arasına girdi. Göztepe, Elazığspor (2-2), Adanaspor (2-0), Samsunspor (2-0), Boluspor (2-1) ve Alanyaspor (1-1) ağlarını sarsan 28 yaşındaki futbolcunun sevinç yaşadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Göztepe'nin attığı 20 golün 11'ine doğrudan katkı koyan Leroy George, Kardemir Karabükspor sınavında da takımının en büyük kozu olacak.

Öte yandan Göztepe Kardemir Karabükspor'la deplasmanda oynadığı 5 resmi maçı da kaybetti. İlk olarak Karabük'te 15 Kasım 1972'de Türkiye Kupası maçında rakibiyle karşılaşan Göztepe  sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Yine 24 Aralık 1975'te kupa mücadelesinde Karabükspor'a 2-0 yenilen sarı kırmızılılar 1980 yılında 3-0 mağlup oldu. Lig karşılaşmalarında 1992-1993'te Karabükspor'a 4-1 yenilen Göztepe 1996'da son oynadığı maçı da 3-0 kaybetti. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Kardemir Karabükspor'u yenecek güçte olduklarını ifade eden teknik direktör Metin Diyadin, "Amacımız devre arasına ilk 2 sıranın içinde girebilmek" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Yıldızı George - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement