Göztepe Sabır İstiyor - Son Dakika
Güncel

Göztepe Sabır İstiyor

Transferde şu ana kadar sadece Torku Konyaspor'dan sağ bek Benjamin Fuchs'u renklerine bağlayan Göztepe'de arayış sürerken, Sportif CEO Barış Güçlü camiayı sabırlı olmaya davet etti.

12.06.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde şu ana kadar sadece Torku Konyaspor'dan sağ bek Benjamin Fuchs'u renklerine bağlayan Göztepe'de arayış sürerken, Sportif CEO Barış Güçlü camiayı sabırlı olmaya davet etti.

Teknik direktör Metin Diyadin'in listesindeki futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Güçlü, "1'inci Lig ya da 2'nci Lig'den isteyip alamayacağımız oyuncu yok. Ama listemizdeki isimler Süper Lig'de oynuyor ve sözleşmeleri devam ediyor. Bu yüzden taraftarımızdan sabır bekliyoruz" dedi.

Süper Lig'de yabancı kuralının değiştiğini hatırlatan Güçlü, "Yabancı sınırlaması kalktı. Yakında pek çok kaliteli yerli futbolcu boşa çıkacak. Daha önümüzde antrenmanlara başlamak için neredeyse 20 gün var. Kampa kadar transferleri tamamlarız ama idmanlara tam kadro başlamak gibi bir acelemiz yok" diye konuştu.

Kulüpte tam 1 yıldır görevde olduklarını hatırlatan Güçlü, "Bu süreçte futbol ve yelken tesisleri bitti. Futbol ve hentbolda şampiyon olduk. Biraz sabırla yine başarı gelecek" mesajını verdi.

PROFESYONELLİK ŞART

Hem sportif hem de idari yapılanmasını sürdüren Göztepe'nin Sportif CEO'su Barış Güçlü, kulüplerde profesyonel kadroların şart olduğunu söyledi. "Bir futbolcuya 300 bin Euro verirken kulüplerin eli titremiyor ama aynı bonkörlüğü profesyonel yöneticilere gösteremiyorlar" diyen Güçlü, "Biz bu süreçleri yürütecek, doğru kararlarla kulübe yararlı işler yapacak bir ekip oluşturuluyoruz. Göreve yeni başlayacak İdari CEO Kerem Ertan'de Göztepe'ye tecrübesiyle çokşey katacak" diye konuştu.

TİAGO KATAR'A MBİLLA FRANSA'YA

Göztepe'nin transfer listesindeki yabancı oyunculardan Adanaspor'dan ayrılan Brezilyalı forvet Tiago'nun 770 bin Euro yıllık ücret karşılığında Katar Ligi'nde bir kulüple anlaştığı öğrenildi. Sarı kırmızılı ekibin kadrosunda görmek istediği Samsunspor'un Kamerunlu golcüsü Mbilla ise Fransa'da takım ararken Gençlerbirliği'nden Fildişi Sahilli Gosso da Süper Lig'den kulüplerle görüşüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Sabır İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement