Göztepe Taraftarları Sakarya'ya Akacak - Son Dakika
Güncel

Göztepe Taraftarları Sakarya'ya Akacak

Göztepe Taraftarları Sakarya\'ya Akacak

Alsancak Stadı'nın kapatılması, Atatürk Stadı'nın da bakıma alınması yüzünden Pazarspor maçını Sakarya'ya aldıran Göztepe'de taraftarların başlattığı otobüs seferberliği sürüyor.

06.11.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alsancak Stadı'nın kapatılması, Atatürk Stadı'nın da bakıma alınması yüzünden Pazarspor maçını Sakarya'ya aldıran Göztepe'de taraftarların başlattığı otobüs seferberliği sürüyor. Bornova Belediyesi'nin 3 otobüs tahsil etmesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Konak, Balçova, Urla, Karabağlar, Narlıdere, Güzelbahçe ve Seferihisar Belediyelerinden yardım isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, Sakarya'ya en az 30 otobüsle çıkarma yapmayı hedefliyor.

Teknik direktör Metin Diyadin, maçı Sakarya'da oynamanın kendileri için sorun yaratmadığını, tek düşüncelerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi. İzmir'deki stat sıkıntısı hakkında yorum yapmayan Diyadin, "Ben ve oyuncularım tamamen maça odaklandık. Sakarya'da da taraftar desteğini en iyi şekilde göreceğiz. Hedefimiz kazanıp, zirve yarışını sürdürmek" dedi.

Göztepe'de sarı kart cezalısı golcü Timur'un yerine ileri uçta Mustafa Tiryaki'nin görev alması bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Taraftarları Sakarya'ya Akacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement