Göztepe, Teknik Direktörlük İçin Yılmaz Vural ile Görüştü - Son Dakika
Spor

Göztepe, Teknik Direktörlük İçin Yılmaz Vural ile Görüştü

Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük görevi için kolları sıvayan TFF 1. Lig ekibi Göztepe, Yılmaz Vural ile görüştü. Eğer imzalar atılırsa Vural, ilk kez Göztepe'de görev alacak.

20.03.2017 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye 1'inci Ligi'nde aldığı kötü sonuçlardan sonra Okan Buruk'la yollarını ayıran Göztepe, ilk olarak tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'la görüştü.

İMZA AN MESELESİ

Başkan Mehmet Sepil'in bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2'nci Futbol Zirvesi'nde Vural ile bir araya geldiği bildirildi. 64 yaşındaki Yılmaz Vural'ın yapılacak son görüşmenin ardından sarı kırmızılı takıma imza atabileceği ifade edildi.

İLK OLACAK

Geçen yıl Adana Demirspor'da görev yapan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor ve Karabükspor'da da görev yaptı.

Vural, Göztepe ile anlaşırsa sarı kırmızılı kulüpte ilk kez görev yapacak.

Göztepe, Teknik Direktörlük İçin Yılmaz Vural ile Görüştü

Son Dakika Spor Göztepe, Teknik Direktörlük İçin Yılmaz Vural ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement