Göztepe Teknik Direktörü Diyadin Açıklaması - Son Dakika
Spor

Göztepe Teknik Direktörü Diyadin Açıklaması

"Geriye kalan maçları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz"

26.01.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kahramanmaraşspor'u 3-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Geriye kalan maçları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Diyadin, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor karşısında ilk yarıda deplasman baskısını hissettiklerini belirtti.

Bu baskıyı attıkları golle kırdıklarını bildiren Diyadin, şunları kaydetti:

"İlk yarının sonunda attığımız golün etkisiyle ikinci yarıya iyi başladık. İyi mücadele ederek, rakibe pozisyon vermedik. Beklediğimiz galibiyeti aldık. Bu skoru bekliyorduk fakat bizim beklediğimizden zor bir maç oldu. Her takımın bir hedefi var. Bu yüzden çember daraldıkça takımlar arasında mücadele artıyor. Geriye kalan maçları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Gelecek hafta oynayacağımız İnegölspor maçının diğer müsabakalardan bir farkı yok. Bu maçın hazırlıklarına bugün başladık. Her maçı tek tek değerlendirip, kazanmak ve hedefe ulaşmak adına çalışmalarımızı yapıyoruz."

Kahramanmaraşspor'a teşekkür

Öte yandan Göztepe Kulübü dünkü müsabaka için Kahramanmaraşspor'a teşekkür etti.

Takımın ve yönetim kurulunun maç öncesi ve sonrasında en güzel şekilde ağırlandığı belirtilerek, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bizleri en güzel şekilde ağırlayan, şehri bizlere gezdirerek Kahramanmaraş'ı ve Kahramanmaraş'ın güzel insanlarını tanımamızı sağlayan, fair play ruhunun alınan skorlardan daha önemli olduğunu gösteren, dostluk, misafirperverlik ve centilmenlik dediğimizde aklımıza ilk sıralarda gelecek olan Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve tüm yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri bu misafirperverlik neticesinde İzmir'de kahraman ilimiz Kahramanmaraş'ın gönüllü elçiliğini üstlenecek birçok dost kazanmıştır." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Göztepe Teknik Direktörü Diyadin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement