Göztepe'ye Gençlik Aşısı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'ye Gençlik Aşısı

Ptt 1'inci Ligi'nde transfer harekatını sürdüren Göztepe, yeni sezon öncesi kadroya gençlik aşısı yaptı.

24.07.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde transfer harekatını sürdüren Göztepe, yeni sezon öncesi kadroya gençlik aşısı yaptı.

Şimdiye kadar 11 resmi transfer yaparken, Antalyaspor'dan stoper Lokman Gör'e de yarın imzaattırmaya hazırlanan Göztepe, 27 yaş üstü hiçbir futbolcuyu almadı. Sarı kırmızılıların yeni transferlerinden Yavuz 20, Kone ve Emre Can 22, Soner, Burak, Umut Nayir ile Tayfur Bingöl 23, Segbefia ve Günay 25, Lokman 26, Tanju ve Leo ise 27 yaşında.

Göztepe, geçen sezonki kadrosundan da yaşı yüksek isimlerden yalnız Gosso (33), Fuchs (33), Cemil (32), Emre Aygün (31) ve Mehmet Erdem'i (28) takımda tuttu. Göztepe'nin kadrosundaki Gökhan Karadeniz 26, geçen yıl Elazığspor'a kiralık gönderilen Halil 23, diğer genç futbolcular Hakan Barış 22, İsmail Can 21, Göktuğ, Fethi ve İsmail Köse 20, Fatih ve Salim ise 18 yaşında. Göz-Göz bu takımın en az 2-3 yıllık kadro iskeletini oluşturmasını planlıyor.

URLA'DA YENİ BAŞLANGIÇ

Göztepe, Erzurum kampından sonra verilen 2 günlük iznin ardından antrenmanlara yarın Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde yeniden başlayacak. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Urla'da 3 gün çalışacak sarı-kırmızılılar ardından perşembe günü Bolu'da yeniden kampa girecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'ye Gençlik Aşısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement