Göztepe'ye Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Göztepe'ye Tam Destek

Ptt 1'inci Lig'de heyecanla beklenen derbide ezeli rakibi Karşıyaka'ya 1-0 yenilerek üst üste 3'üncü mağlubiyetini alan Göztepe'ye Başkan Mehmet Sepil ve yönetimin yanı sıra taraftarından da tam destek geldi.

09.11.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de heyecanla beklenen derbide ezeli rakibi Karşıyaka'ya 1-0 yenilerek üst üste 3'üncü mağlubiyetini alan Göztepe'ye Başkan Mehmet Sepil ve yönetimin yanı sıra taraftarından da tam destek geldi.

Taraftarlar, zorlu randevuda Barış'ın kırmızı kart görmesiyle 75 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan takımlarını bitiş düdüğünün ardından tribünlere çağırıp alkışlarken, Başkan Mehmet Sepil futbolculara övgü yağdırdı. Başkan Sepil, "Maçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen 90 dakikanın bitimine kadar Karşıyaka'yı yenmek isteyen bir Göztepe vardı sahada. Benim futbolcularımızdan beklediğim kalpten oynamalarıydı, bunu da başardılar. Bazen bu tür kayıplar hayırlı olur. Gelecek zamanda bunu anlayacağız" dedi.

"CÜNEYT ÇAKIR'IN KIRMIZI KART KARARI AĞIRDI"

Hakem Cüneyt Çakır'ın Barış'a gösterdiği kırmızı kartın ağır olduğunu savunan Başkan Mehmet Sepil, şunları söyledi:

"Avrupa'da başarılı maçlar yöneten Cüneyt Çakır'ın adını duyduğumda sevinmiştim. Ancak dün verdiği karar, derbinin önüne geçti. Bu pozisyona Avrupa'da kırmızı kart verirse oradaki kariyeri uzun soluklu olmayabilir. Barış'ın yaptığı hata da cezasız kalmayacak."

Karşılaşmadan önce çıkan olaylara da değinen Başkan Sepil,  bu konuda şöyle konuştu:

"Ben bardağın dolu tarafından bakıyorum. Maçın sağlıklı oynanabilmesi önemlidir. Kavgaları yıllardır gündemden düşürmedik. Bu yüzden futbolumuz kötü durumda. Göztepe taraftarı gece yarılarında bilet alarak nasıl bir camia olduğunu Türkiye'ye hatırlattıı. Onların başkanı olmaktan gurur duyuyorum."

PAPATYA'DAN TAM DESTEK

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, haftalardır eleştirilen teknik direktör Metin Diyadin'e güvendiklerini söyledi. Göztepe'nin sezonu kaybetmediğini ifade eden Papatya, şöyle dedi:

"Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyoruz. Derbide aldığımız sonuç bizi üzse de oynadığımız futbol gelecek adına hepimize çok umut verdi. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı takımımız en iyi şekilde değerlendirecek ve toparlanacaktır. Samsunspor mücadelesiyle galibiyet serisi başlayacak. Metin hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Asla kendisiyle ilgili bir tasarrufumuz olamaz."

DİYADİN: "GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Teknik direktör Diyadin ise görevinin başında olduğunu söyledi. Lider Samsunspor'la 5, 2'nci sıradaki Kardemir Karabükspor'la aralarında 2 puan bulunduğunu hatırlatan Metin Diyadin, "Elbette 3 maç üst üste kaybetmek çok anormal bir durum. Ancak bizi destekleyenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Hedeflediğimiz yere gelmek 3 galibiyete bakar ve ben takımımın en iyi seviyeye ulaşacağına inanıyorum" diye konuştu.

4 SEZON SONRA KÖTÜ TABLO

Karşıyaka mağlubiyetiyle son 3 maçından puansız ayrılan Göztepe, en son 4 sezon önce böyle kötü bir tablo ile karşı karşıya kaldı. 1'inci Lig'den düştüğü 2012-2013 sezonunda 19'uncu haftada Samsunspor'a 1-0, 20'nci hafta evinde Boluspor'a 2-1 ve 21'inci haftada Çaykur Rizespor'a 5-1 yenilen Göztepe bu sezon ise art arda Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka'ya boyun eğdi.

GÖZTEPE İZMİR'DE KAYBOLDU

Göztepe, bu sezon İzmir'de yokları oynadı. Daha önce yaşanan stat sorunu yüzünden Elazığspor'u Bursa'da, Giresunspor'u ise Manisa'da ağırlayan sarı kırmızılılar İzmir Atatürk Stadı'nda oynadığı 5 maçın sadece 1'ini kazandı. İlk olarak Balıkesirspor'la kozlarını kozlarını paylaşan Göztepe sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ardından Kayseri Erciyesspor'u 2-0 yenen sarı kırmızılılar sonrasında Altınordu ve Karşıyaka'ya 1-0, Adana Demirspor ise 3-1 kaybetti. Başkan Mehmet Sepil geçen hafta yaptığı açıklamada Göztepe'nin iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağını ifade etmişti.

BARIŞ'IN BİLETİ KESİLDİ

Göztepe'de Karşıyaka maçının 25'inci dakikasında yaptığı sert faul sonucu direkt kırmızı kart gören Barış Başdaş'lya yolların ayrılabileceği öğrenildi. Teknik heyetin, takımı gereksiz yere 10 kişi bırakan 25 yaşındaki futbolcunun devre arasında gönderilmesini isteyeceği öğrenildi.

Kadro dışı bırakılmasına kesin gözüyle bakılan Barış'ın vukuatları ise oldukça fazla. İlk olarak 2'nci haftada deplasmanda oynanan Adanaspor maçında rakip takımdan Cem'in boğazını sıkarak başlattığı olaylarda takım arkadaşı Hakan Barış'ın atılmasına sebep olan Barış, bir sonraki hafta Şanlıurfaspor karşılaşmasında yaptığı çok sert bir hareketten sarı kartla kurtulurken, futbolcusunun kırmızı kart göreceğini anlayan teknik direktör Metin Diyadin, Barış'ı 45'inci dakikada oyundan almak zorunda kaldı. Karşıyaka derbisi öncesi ise idmanda Hakan Barış'la kavga eden Barış'ın Karşıyaka randevusunda gördüğü kırmızı kart ise bardağı taşıran son damla oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Ruhsatsız Maden Ocakları Kapatıldı
    12:45 Zonguldak'ta Ruhsatsız Maden Ocakları Kapatıldı

    Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 4 maden ocağı, yapılan çalışmalar sonucunda kapatıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, ocaklarda el arabası, kürek ve 40 metre ray ele geçirildi. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekipleri tarafından imha edilen ocaklar, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen malzemelerle birlikte orman sınırları içerisinde yer alıyordu.

  • Denizli'de 48 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
    12:43 Denizli'de 48 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında 48 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İncilipınar Parkı çevresinde kimlik kontrolü yapmak isteyen polisler tarafından yakalandı. Şahsın 17 farklı suçtan arandığı belirlendi ve emniyet işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Cumhur İttifakı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayları İftar Yemeğinde Buluştu
    12:43 Cumhur İttifakı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayları İftar Yemeğinde Buluştu

    Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Çepni Mahallesi tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

  • Denizli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı
    12:41 Denizli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

    Denizli'de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir şüpheli tutuklandı. Ekipler, yabancı uyruklu A.D'nin üzerinde yaptıkları aramada 836 gram reçine esrar ele geçirdi. Zanlı, adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

  • Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem
    12:40 Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem

    Samsun'da bir kafede para karşılığı barbut (kumar) oynandığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 7 kişi suçüstü yakalandı. Olayda kullanılan para ve kumar malzemelerine el konulurken, her bir kişiye 6 bin 425 TL para cezası kesildi. İş yeri sorumlusu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

  • İstanbul'da Kuaförlük Yapan Kadın, Köyde Hayvan Yetiştiriciliği ve Seracılıkla Huzur Buluyor
    12:39 İstanbul'da Kuaförlük Yapan Kadın, Köyde Hayvan Yetiştiriciliği ve Seracılıkla Huzur Buluyor

    İstanbul'da uzun yıllar kuaförlük yapan Nuray Onsekiz, stresli şehir hayatından kurtulmak için Düzce'deki köyüne yerleşti. Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve seracılıkla uğraşan Onsekiz, aradığı huzuru doğada bulduğunu söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığından aldığı desteklerle işini sürdüren Onsekiz, çiftçilik yapmanın gerekliliğine dikkat çekerek, köylerdeki çiftçilere üretmeyi bırakmamaları çağrısında bulundu.

  • Diyarbakır'da tarihi çeşmelerin restorasyonu tamamlandı
    12:39 Diyarbakır'da tarihi çeşmelerin restorasyonu tamamlandı

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmasıyla 3 tarihi çeşmeden yeniden su akmaya başladı. İmar ve şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tarihi çeşmelerin özgün yapıları korunarak restore edildi. Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi de çalışmalar kapsamında su bağlantılarını gerçekleştirdi. Elazığ Caddesi'nde bulunan Kurtoğlu Çeşmesi'nin restorasyon çalışmaları ise devam ediyor.

  • Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi
    12:37 Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kafede çıkan silahlı çatışmada 19 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 25 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağını Hizmete Açtı
    12:37 Seferihisar Belediyesi Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağını Hizmete Açtı

    Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağını hizmete açarak çocukların eğitim ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.


Advertisement