Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Siirt’te yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kemal Dursun, memleketi Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

20.10.2014 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yapan Uzman Çavuş Kemal Dursun, önceki gün Pervari ilçesindeki Doğanca bölgesinde görev yaptığı esnada yıldırım isabet etmesi sonucu ağır yaralı olarak Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan Dursun, kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş Kemal Dursun’un Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi, Siirt’ten memleketi Adilcevaz’a getirildi.

Adilcevaz Belediye Meydanı’nda şehit için düzenlenen cenaze törenine Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkan Vekili Fikri Ölçücü, Bitlis İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Şen, Siirt Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Alican Erikli, Tatvan Tugay Komutanı Mustafa Yılmaz, İl Müftüsü Abdulkerim Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Uzman Çavuş Kemal Dursun’un Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi, Bitlis İl Müftüsü Abdulkerim Akbaba’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Alacaatlı Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Bekar olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Dursun’un evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement