Gq Türkiye "MEN Of The Year 2016" Ödül Töreni İçin Sayılı Günler - Son Dakika
Güncel

Gq Türkiye "MEN Of The Year 2016" Ödül Töreni İçin Sayılı Günler

GQ Türkiye, 2016'da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.

11.02.2017 13:47  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GQ tarafından dünya çapında 21 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl beşinci kez düzenlenecek "GQ Türkiye Men Of The Year" ödül töreni 15 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena'da gerçekleşecek.

Ödül Verecek İsimler Belli Oldu!

Her biri kendi alanında başarılı 11 erkek ve bir kadının ödüllendirileceği gecede En İyi Aktör Ödülü'nün sahibi yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ödülünü usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'dan alacak. Tüm dünyada son günlerin en çok konuşulan ismi Nusret, Yılın Sporcusu Ödülü'nü Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'e verirken geçtiğimiz yıl GQ Men Of The Year'da Yılın Adamı Ödülü'nün sahibi olan Cem Yılmaz, En Sevilen TV Karakteri Ödülü'nü müzisyenliğiyle kitleleri; jüri üyesi olduğu TV programındaki performansıyla bütün Türkiye'yi etkileyen Gökhan Özoğuz'a teslim edecek.

Gecede ödül verecek isimler arasında; Beren Saat, Ayhan Sicimoğlu, Erman Yerdelen ve Ferzan Özpetek de yer alacak...

GQ Türkiye Kış 2017 sayısında Men Of The Year kazananlarıyla 48 sayfa çekim ve röportaj gerçekleştirdi. Bugüne kadar hep siyah smokin ve gece kıyafetiyle "MOTY" sayılarında görmeye alışık olduğumuz ünlüler bu yıl kez beyaz giyinerek dikkat çekti.

Yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimlerinin davetli olduğu gecenin sunuculuğunu bu yıl yine ünlü isimler üstlenecek.

CLEAR ana sponsorluğunda gerçekleşecek GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde davetlilerin ulaşımı ise Volkswagen tarafından sağlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gq Türkiye 'MEN Of The Year 2016' Ödül Töreni İçin Sayılı Günler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement