Gran Turismo'nun 15. Yılına Aston Martin Hediyesi - Son Dakika
Teknoloji

Gran Turismo'nun 15. Yılına Aston Martin Hediyesi

Gran Turismo\'nun 15. Yılına Aston Martin Hediyesi

Efsane yarış simülasyonu Gran Turismo, her zaman olduğu gibi tüm otomobil firmalarının favorisi, bunlara Aston Martin de dahil.Aston Martin bir süre önce, Gran Turismo'nun son versiyonuna eklenen otomobillerden birini tasarlamıştı.

17.08.2014 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane yarış simülasyonu Gran Turismo, her zaman olduğu gibi tüm otomobil firmalarının favorisi, bunlara Aston Martin de dahil.

Aston Martin bir süre önce, Gran Turismo'nun son versiyonuna eklenen otomobillerden birini tasarlamıştı. Firmanın tasarımcılarından olan Marek Reichman'ın elinden çıkan Gran Turismo konsept arabası "DP-100 Vision Gran Turismo" gerçekten de müthiş görünen bir süper araba. Fakat artık hem oyunda hem de pistte güzel görünecek.

Gran Turismo'nun 15. yılı sebebiyle Aston Martin DP-100 süper konsept modelinin gerçek bir versiyonunu yarattığını duyurmuştu. İşte bu hafta Aston Martin gerçek DP-100'ü ilk kez gösterime çıkardı. 800 beygir gücündeki araba V12 motora, özel bir hava giriş kanal sistemine ve sıradışı LED arka far tasarımına sahip.

Gran Turismo oyununu yaratan Kazunori Yamauchi, yarış oyununa dahil edilen Aston Martin DP-100 modelini gördüğünde, "Bu araba Aston Martin'in geleceği" şeklinde yorum yapmış. Geleceğin arabaları böyle ise, geleceğin şoförleri çok şanslı olacak demektir.

The post Gran Turismo'nun 15. Yılına Aston Martin Hediyesi appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Gran Turismo'nun 15. Yılına Aston Martin Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement