Korkunç Ölüm! Arkadaşının Kullandığı Greyderin Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Korkunç Ölüm! Arkadaşının Kullandığı Greyderin Altında Kaldı

Korkunç Ölüm! Arkadaşının Kullandığı Greyderin Altında Kaldı

Adana'nın Kozan ilçesinde, arkadaşının kullandığı greyderin altında kalan vatandaş, feci şekilde can verdi.

20.01.2016 16:27  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanarak işletilen, Seyit A.'nın kullandığı greydere yardımcı olmak için binen Ahmet Koçyiğit, ilçeye bağlı Eskimantaş Mahallesi Çaparlar mevkisinde yol onarımı sırasında araçtan indi. Bu sırada, çalışma yapan greyderin altında kalan Ahmet Koçyiğit'in kafası ve vücudu ezildi. Greyder sürücüsü Seyit A. sağlık ekiplerinden ve jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Koçyiğit'in öldüğünü tespit ederken, jandarma çevrede güvenlik önlemi aldı.

ACILI ANNE: OĞLUM HERKESİN YARDIMINA KOŞARDI

Olay yerine gelen Ahmet Koçyiğit'in annesi Elmas Koçyiğit, "Oğlum herkesin eli ayağı olmuştu. Herkesin işine koşar yardım etmeyi çok severdi. Oğlumun öğle yemeğini hazırladım, gelmeyince telefon ettim telefona da cevap vermedi. Kuzum kuzum ben nasıl yaşayacağım beni yalnız bıraktın." diyerek feryat etti.

Greyder sürücüsü Seyit A. ise ilk ifadesinde, "Greyderde yalnızdım. Greyderin önünde bulunan toprakları ittim. Geri geri giderken bir şeyin üzerinden geçtiğimi hissettim. İnip baktığımda Ahmet'in ezildiğini gördüm. Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdim" dedi.


Greyder sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Ahmet Koçyiğit'in cesedi, Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korkunç Ölüm! Arkadaşının Kullandığı Greyderin Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • remzi: GREYDERİN SAĞ TARAFINDAN BAKMIŞTIR GÖREMEMİŞTİR ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNDAN KİMSE BİLEREK YAĞCISINI VE BAŞKALARINI EZEMEZ ALLAH RAHMET EYLESİN. 9 2 Yanıtla
  • ohooo: bu sıtede de bır adana bırde caner erkının karısının haberlerı eksık olmuyor 3 1 Yanıtla

Advertisement