Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Samsat İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Samsat İlçesini Ziyaret Etti

Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Samsat İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkan Vekili, Ahmet Aydın Samsat ilçesini ziyaret ederek, yetkililerden ilçenin sorunlarına ilişkin bilgi aldı.

19.10.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili, Ahmet Aydın Samsat ilçesini ziyaret ederek, yetkililerden ilçenin sorunlarına ilişkin bilgi aldı.

Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan Bin Muattal Kabrini ziyaret eden Aydın, Samsat ilçesindeki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edip onları dinledikten sonra AK Parti İlçe Başkanlığı, Samsat Belediye Başkanlığı ve Samsat Kaymakamlığına giderek yetkililerle görüştü. Samsat ilçesinde yeni yaptırılmakta olan İlçe Devlet Hastanesi inşaatını da gezen Grup Başkan Vekili Aydın, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek, ilgili makamları arayıp sorunların çözümü için girişimlerde bulundu.Talepleri değerlendiren Aydın, Yarımbağ köyünde bir adet taziye evi yapılması, Bağarası köyünde çöken yolların onarılması, Kırmacık köyünde kapanmış okulun taziye evine dönüştürülmesi, kapalı spor sahasının yaptırılması, sulama pompaj istasyonunun enerji temini için güneş paneli yaptırılması ve bozulan tesisat ve kanalların onarılması, Kaymakamlık konferans salonunun tadilatının yapılması gibi çalışmaların programa alındığı ifade etti. Aydın yaptığı açıklamada, Samsat Adıyaman karayolunun tamamlandığını, Gölpınar taziye evinin yapılmakta olduğunu, Tepeönü köyüne sondaj vurulmakta olduğunu, Göltarla köyüne kilitli parke taşı döşendiğini belirterek, Samsat ilçesinin bütün taleplerinin titizlikle değerlendirildiğini, GAP'a bir ilçe ve onlarca köyünü feda eden Samsatlıların hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Aydın, "Bizler, Allah'ın bize verdiği güç ve yetkiyi halkımızın hizmetine sunmak için yola çıktık. Partimizin kurulmasından bu yana devrim niteliğinde hizmetler yaptık. Artık yaptığımız hizmetleri saymaya zamanımız olmuyor. Biliyoruz ki, bu millet hizmetin en iyisine layıktır. Samsat ilçesinin en önemli problemi istihdam ve işsizliktir. Samsat ilçesinde atıl durumda olan tekel depolarını özel girişimciler kanalı ile değerlendirerek 300 kişinin çalışacağı bir işletme haline getirmek için çalışıyoruz. Acil bir çözüm olarak İş-Kur kanalı ile onlarca vatandaşımıza iş imkanı sağlamaktayız. Sulama kanallarını tekrar devreye koyarak Samsat ilçemizde işsizliğe son verecek, Samsat'taki göçü tersine döndüreceğiz. Ülkenin istikrarı, güçlü bir iktidardan geçer. Halkımız ne yaptığını çok iyi bilmekte, boş vaatlere kanmayacaktır. Ak Parti'nin yaptıkları ortadadır. Bundan sonra da yapacaklarına halkımız inanmaktadır. Biz gençlerimize de, büyüklerimize de güveniyoruz. Ülkemizi huzur, istikrar ve güvene kavuşturacak tek parti Ak Parti'dir. 1 Kasım'da bu ülkenin geleceğine oy verileceğine inancım tamdır. Boşa geçirecek zamanımız yoktur. Onun için bütün Adıyamanlı kardeşlerimin 1 Kasım'da Ak Parti'ye oy vereceklerdir" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Samsat İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement