Grup Başkanvekili Aydın'dan Besni İlçesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Grup Başkanvekili Aydın'dan Besni İlçesine Teşekkür Ziyareti

Grup Başkanvekili Aydın\'dan Besni İlçesine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Gurup Başkanvekili Ahmet Aydın, 1 Kasım genel seçiminde AK Parti’ye verilen desteğe teşekkür etmek için sürdürdüğü ilçe gezilerinin son durağı Besni ilçesi oldu.

07.11.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gurup Başkanvekili Ahmet Aydın, 1 Kasım genel seçiminde AK Parti'ye verilen desteğe teşekkür etmek için sürdürdüğü ilçe gezilerinin son durağı Besni ilçesi oldu.

AK Parti Gurup Başkanvekili Ahmet Aydın, Besni ilçesine ziyaretinde parti teşkilatını ziyeret ederek partililerle biraya geldi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belde belediye başkanları, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve partililer hazır bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, 1 Kasım seçimlerinde Besni halkının geleceği gördüğünü ve istikrardan yana tavır koyduğunu belirterek, "Besnililer geleceği gören, zihni açık, ileri görüşlü insanlardır bunu net biliyorum sağduyu sahibi veraset sahibi insanlardır. Besnililer bu seçimin ne anlama geldiğini çok iyi bir şekilde iştirak eden insanlardır. Bu seçimle birlikte Türkiye'nin istikrara gelmesi gerektiğini, istikrarın olmaz ise olmaz olduğunu hem terörle mücadelede sonuna kadar gitmek adına, hem dış politikada etkili olmak adına, ekonomide 2023 hedefine ulaşmak adına ve bütün projelerin hizmetlerin devamı adına olmazsa olmaz istikrar ve güven ortamının yakalanmasını biliyordu ve bu istikrar ve güveninde yegane adresinin ve tek başına iş başına gelmesi gereken Ak Parti olduğunu çok net bir şekilde kararını verdi. Şimdi Sözde, kararda milletindir seçim öncesinde herkes eteğindeki taşı döktü, herkes söyleyeceğini söyledi vaatlerde bulundu kimisi belki boş vaatlerle insanların kafasını çelmeye çalıştı. Kimisi milli irademize engel koyarak set çekerek bir takım gayri meşru yöntemlerden beslenmeye çalıştı. Gücü milletten ziyade millet karşıtlarından bulmaya çalıştı. Kimisi parelele tutunmaya çalıştı, kimisi teröre tutunmaya çalıştı, kimisi bir takım medya patronlarına sermaye gruplarına tutunmaya çalıştı. Ama asla ve asla bizler tek güç kaynağımız olarak milletimize tutunduk milletimizin istikametinden şaşmadık" dedi.

Bu seçimle birlikte eski Türkiye'nin kapılarının kapandığını dile getiren Aydın, "Artık darbeler tarihe gömülmüştür. Artık vesayet kavramları tarih olmuştur. Milletin iradesinin karşısındaki her türlü fitne fesat bozgunculuk yapmaya çalışanlar bu milletin iradesine eş koşmaya çalışanlar kaybetmiştir. Dolayısı ile bu seçimde kaybedenler millet için değil de millete rağmen siyaset yapanlardır. Bu seçimde kazananda milletin kendisidir. Güçlenen demokrasimizdir. Kazanan Türkiye Cumhuriyetimizdir ve daha da ötesi bu coğrafyada ne kadar mahmur millet varsa İslam aleminde ne kadar sıkıntı çeken varsa bu seçimden galip çıkmıştır. Çünkü bakıyoruz Ak Partinin tek başına gelmesine İsrail üzülüyor, Filistin seviniyorsa; Mısır halkı sevinip Mısır'ın diktatör Sisi'si üzülüyor ise o zaman diyoruz ki çok iyi bir netice çıkarmışız" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grup Başkanvekili Aydın'dan Besni İlçesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement