Grup Bilinçlendirme'den Alaşehir Halkına Hediye - Son Dakika
Yerel

Grup Bilinçlendirme'den Alaşehir Halkına Hediye

Grup Bilinçlendirme\'den Alaşehir Halkına Hediye

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kendileri küçük yürekleri büyük 3. sınıf öğrencisi olan ve kendilerine Grup Bilinçlendirme adını veren 4 öğrenci Alaşehir Şehitlik Müzesi için yaptıkları tanıtım filmini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a takdim etti.

04.06.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kendileri küçük yürekleri büyük 3. sınıf öğrencisi olan ve kendilerine Grup Bilinçlendirme adını veren 4 öğrenci Alaşehir Şehitlik Müzesi için yaptıkları tanıtım filmini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a takdim etti.

Kendilerine Grup Bilinçlendirme adını veren 3. sınıf öğrencisi 4 minik çocuk Alaşehir Belediye tarafından yaptırılan Şehitlik Müzesi için çektikleri kısa filmi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a hediye etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Yerel yönetimlerin başında olan kişi olarak Grup Bilinçlendirme'nin yaptıkları duygu dolu filmi izledim ve son derecede onur duydum. Yaptıkları bu çalışma ile bizleri gururlandırdılar. Gurup Bilinçlendirme'ye Alaşehir Halkı adına tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grup Bilinçlendirme'den Alaşehir Halkına Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement