Gsf 30. Yıl Mezunlar Buluşması" Coşkuyla Bitti - Son Dakika
Yerel

Gsf 30. Yıl Mezunlar Buluşması" Coşkuyla Bitti

Gsf 30. Yıl Mezunlar Buluşması" Coşkuyla Bitti

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “30.Yıl Mezunlar Buluşması”, düzenlenen programla sona erdi.

06.10.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından geleneksel olarak düzenlenen "30.Yıl Mezunlar Buluşması", düzenlenen programla sona erdi.

Programda öncelikle Güzel Sanatlar Fakültesi önünde mezunlar buluştu, ardından Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Faruk Atalayer tarafından "Yaratıcı İnsan" adlı ders GSF Konferans Salonu'nda katılımcılara aktarıldı. Etkinliğin son gününe Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Engin Ataç, GSF Dekanı Prof. Emel Şölenay, öğretim üyeleri ve eski mezunlar katıldı.

Etkinliğe katılan Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Engin Ataç, bu buluşmada bulunmanın mutluluğuna dile getirdi. Prof. Dr. Ataç, "Bugün burada konuşurken aslında 30 sene öncesine gittim. Zaman çok hızlı geçiyor. Çok az bir mevcutla bu bahçede sergi açılışları yapardık. Bütün eski mezunlarımızı ve öğretim üyelerimizi burada görmek çok güzel. İnşallah gelecek yıllarda da böyle güler yüzlü ve neşeli buluşmalarımız devam eder" dedi.

"GSF ÜNİVERSİTEMİZİN GÖZBEBEĞİ"

Etkinlikte konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin, üniversitenin gözbebeği olduğunu kaydetti. Gündoğan, "Üniversitemizin böylesine güzel bir fakültesi olmasından dolayı biz de gurur duyuyoruz. Üniversiteler, öğrencileri ve mezunlarıyla öne çıkar. Kuşkusuz, şu an GSF mezunları arasında Anadolu Üniversitesi mezunu olanların ayrı bir yeri var. Dolayısıyla ben geçmişten günümüze Güzel Sanatlar Fakültemizde çok güzel şeyler yapıldığını görüyorum, biliyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum. İnşallah bizim dönemimizde de, daha sonraki dönemlerde de GSF çok iyi yerlere gelir, mezunlarımız çok daha iyi yerlerde olur. Tabii siz ne kadar iyi yerlerde olursanız üniversitemiz de o kadar iyi yerlerde olacak. Üniversitemizi unutmayın, yeni mezunlarımıza, genç arkadaşlarımıza sahip çıkın. Eski mezunlarımız yeni mezunlarımızı sahiplenecek ki üniversitemizin itibarı daha da artsın. Şu an "Anadolu Üniversitesi'nden altı alan sayın" denilse ilk akla gelenlerden bir tanesi Güzel Sanatlar Fakültesidir. Üniversitemiz sanat eğitimi alanında son iki yılda Türkiye'nin bir numarası durumunda. Tabii bu sıralamada en önemli faktör sizlersiniz. Çünkü bu kriterlerden bir tanesi de mezunların piyasada iş bulma ve çalışma konumları. Dolayısıyla sizin başarılarınız bizim başarılarımızı bugüne kadar zaten yükselttiği gibi gelecekte de yükseltecek. İnşallah bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz buna inanıyoruz. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyor ve tekrar üniversitenize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından program, öğle yemeği ikram edilmesi ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gsf 30. Yıl Mezunlar Buluşması' Coşkuyla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement