Gta 5 Online Hacklendimi ? - Son Dakika
Teknoloji

Gta 5 Online Hacklendimi ?

Son birkaç gündür internette dolaşan Gta 5 Online Hacklendi söylentisi ile birlikte Gta 5 oyuncuları iyice şüpheye düştüler .

22.04.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son birkaç gündür internette dolaşan Gta 5 Online Hacklendi söylentisi ile birlikte Gta 5 oyuncuları iyice şüpheye düştüler .

Twitter üzerinden Rockstar Games teknik desteğine atılan yüzlerce twitin ardından Gta Online'ın hacklendiği düşünüldü. Oyuncuların attıkları twitler Social Club hesaplarının hacklendiği yönünde, Gta Online'a erişemedikleri, hesaplarını aktif şekilde kullanamadıkları ve bir çoğuda Social Club'a kesinlikle giriş yapamadıklarını bildirdi. Atılan mesajlar oldukça fazla olunca firmanın hacklendiği kesin gibi gözüküyordu.

Rockstar'dan Hacklenme Açıklaması

Rockstar Games atılan tüm mesajlara cevap olarak sistemlerinin ve servislerinin herhangi bir şekilde böyle bir duruma maaruz kalmadığını ve hacklemenin söz konusu olamayacağını söyledi. Yapımcı firma tüm bu sorun yaşayan oyuncuların sahip oldukları kullanıcı hesaplarında bir sorun olduğu, bu kullanıcıların herhangi bir şekilde Rockstar Games ile ilgili bir sorun tarafından problem yaşamadıklarını ve bu problemi yaşayan tüm kullanıcıların kendilerine ulaşmaları, yaşadıkları sorunları bildirmeleri gerektiğini söyledi.

Bu açıklamayla Rockstar Games hacklenmediğini yaşanan sorunların kullanıcı kaynaklığı olduğunu vurgulamış oldu.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Gta 5 Online Hacklendimi ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement