Gtb Başkanı Tiryakioğlu'ndan, Şehit Pilotlar İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Gtb Başkanı Tiryakioğlu'ndan, Şehit Pilotlar İçin Taziye Mesajı

Gtb Başkanı Tiryakioğlu\'ndan, Şehit Pilotlar İçin Taziye Mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Konya’da yaşanan uçak kazasında şehit düşen 2 pilot için taziye mesajı yayımladı.

05.03.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Konya'da yaşanan uçak kazasında şehit düşen 2 pilot için taziye mesajı yayımladı.

Eskişehir 1'inci Ana Jet Üssü'nden tatbikat için havalanan F-4 askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 pilot'un şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, taziye mesajında şu görüşlere yer verdi:

" Malatya'da 24 şubat günü 7.Ana Jet Üssü'nden eğitim uçuşu için kalkan iki savaş uçağımızın Akçadağ'da düşmesi sonucu şehit olan 4 pilotumuzun acısı henüz yüreğimizde tazeliğini korurken, Konya'dan gelen şehit haberi bu üzüntümüzü bir kat daha derinleştirdi. Türk Hava Kuvvetleri ile Azerbaycan Hava Kuvvetleri'nin 'TURAZ Şahin 2015 Eğitim Tatbikatı' için Eskişehir 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan F-4E 2020 tipi eğitim uçağının Konya'da düşmesi sonucu 2 pilotumuzun şehit olması ulus olarak hepimizi büyük üzüntüye ve kedere sevk etmiştir. Kazada şehit düşen silahlı kuvvetlerimizin kahraman pilotlarına Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine sabır ve metanet diliyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gtb Başkanı Tiryakioğlu'ndan, Şehit Pilotlar İçin Taziye Mesajı - Son Dakika


Advertisement