GTB'den Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

GTB'den Ramazan Yardımı

GTB\'den Ramazan Yardımı

TOBB ve GTB işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda Gaziantep'te çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye ramazan bayramı öncesi gıda malzemesi yardımı yapıldı.

23.07.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda Gaziantep'te çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye ramazan bayramı öncesi gıda malzemesi yardımı yapıldı.

TOBB ve GTB tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen gıda yardımlarına bir yenisi daha eklendi. GTB Meclis üyeleri tarafından şehrin değişik bölgelerinde tespit edilen dar gelirli ailelere gıda malzemesi dağıtımı yapıldı. GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Tabur, Mehmet Özmen, Meclis Üyeleri Ali Alagöz ve Mehmet Akıncı'nın da katıldığı dağıtımlarda içerisinde bulgur, şeker ve yağ gibi çeşitli gıda ürünlerinin bulunduğu yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

TOBB ve GTB tarafından gerçekleştirilen gıda yardımları hakkında açıklamada bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Ramazan, toplum olarak yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz bereket ayıdır. GTB olarak bizlerde içinde bulunduğumuz bu mukaddes ayın maneviyatına uygun şekilde elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Ramazan bayramı öncesi TOBB ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde çeşitli gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini yönetim kurulu üyelerimizin ve meclis üyelerimizin katılımlarıyla ihtiyacı sahibi ailelere ulaştırmanın huzurunu yaşıyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GTB'den Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement