Gtb Hatıra Ormanı' Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Gtb Hatıra Ormanı' Kuruldu

Gtb Hatıra Ormanı\' Kuruldu

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından oluşturulan ’Hatıra Ormanı’nda yüzlerce çam ve çınar fidanı toprakla buluşturuldu.

20.04.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından oluşturulan 'Hatıra Ormanı'nda yüzlerce çam ve çınar fidanı toprakla buluşturuldu. Şölen havasında gerçekleşen etkinliğe, GTB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra borsa üyeleri ile borsa çalışanları katıldılar.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), sosyal sorumluk projeleri kapsamında, Gaziantep- Kilis Karayolu üzerinde bulunan Dokurcum mevkiinde " Hatıra Ormanı" oluşturdu. Orman Genel Müdürlüğü tarafından GTB'ye tahsis edilen arazide yaklaşık 2 bin fidanın doğaya kazandırılması hedefleniyor.

GTB Hatıra Ormanı'ndaki fidan dikim şenliğine, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda borsa üyesi ve borsa çalışanı aileleriyle birlikte katılım gösterdi.

Kurtuluş Mücadelesi Kahramanı Şehit Şahinbey'in anıt mezarının da yer aldığı Dokurcum bölgesinde oluşturulan orman alanında bir araya gelen GTB mensupları burada ilk olarak çam ve çınar fidanları için çukur kazdılar. Büyük bir özenle açtıkları çukurlara çocuklarıyla birlikte fidan dikmenin mutluluğunu yaşan GTB'liler daha sonra kendi isimlerini taşıyan kartları diktikleri fidanlara iliştirerek can suyu verdiler.

Yoğun katılımın olduğu ve bahar şenliği ortamında gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 200 fidan ilk kez toprakla buluşturuldu.

GTB Hatıra Ormanına belli dönem aralıkları içerisinde 2 bin dolayında değişik türde fidan dikmeyi planladıklarını kaydeden GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, "Borsamız adına oluşturulan orman alanında ilk fidanları toprakla buluşturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. GTB ailesi olarak oluşturduğumuz orman alanımızda bugün yaklaşık 200 fidanın dikimini gerçekleştirdik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gtb Hatıra Ormanı' Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement