Gto'ya Anlamlı Plaket - Son Dakika
Yerel

Gto'ya Anlamlı Plaket

Gto\'ya Anlamlı Plaket

Gaziantep Valiliği ve TRT İşbirliğiyle düzenlenen “ 36.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne verdiği destek ve katkıdan dolayı TRT tarafından Gaziantep Ticaret Odası’na (GTO) teşekkür plaketi verildi.

24.04.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valiliği ve TRT İşbirliğiyle düzenlenen " 36.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne verdiği destek ve katkıdan dolayı TRT tarafından Gaziantep Ticaret Odası'na (GTO) teşekkür plaketi verildi.

TRT'nin 1979 yılından beri aralıksız sürdürdüğü ve bu yıl Gaziantep'te 16-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen şenliğin kapanış galası düzenlendi. Dedeman otelde düzenlenen kapanış galasında emeği geçen kurumlara birer teşekkür plaketi takdim edildi. TRT Çocuk Kanalı'nın düzenlediği " 36. TRT uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" verdiği destekten dolayı teşekkür plaketini Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu üyesi Reis Reisoğlu, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'den aldı. GTO Yönetim Kurulu üyesi Reis Reisoğlu, teşekkür plaketi sonrasında yaptığı değerlendirmede, 16-23 Nisan tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleştirilen ve 38 ülkeden çocukların katıldığı şenliğe kurum olarak destek ve katkı yapmaktan büyük onur duyduklarını ve aldıkları en anlamlı ödül olduğunu belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gto'ya Anlamlı Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement