GTSO'dan Karadeniz Çıkarması - Son Dakika
Ekonomi

GTSO'dan Karadeniz Çıkarması

GTSO\'dan Karadeniz Çıkarması

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, farklı uygulamaların incelenmesi maksadıyla başlattığı Karadeniz odaları ziyaretlerini tamamladı.

15.09.2014 13:38  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), farklı uygulamaların incelenmesi maksadıyla başlattığı Karadeniz odaları ziyaretlerini tamamladı.

Karadeniz turunu çıkan GTSO heyeti, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın konuğu oldu. GTSO Başkanı Kemal Akıt, "Misafirperverliklerinden dolayı Samsun TSO'ya teşekkür ederiz., Kurtuluş Savaşı'nın ilk başlangıç noktası olan Samsun'u görmekten çok mutlu olduk. Eminim ki arkadaşlarım da benimle aynı duyguyu taşıyor. Samsun, Türkiye'de ayrı özelliği olan, tarihe mal olmuş bir şehir. Kısacası Samsun, hepimizin gönlünde olan bir şehir. Herkesin bu güzel şehri görmesi lazım. Sizi de bu şehre kattığınız güzelliklerden dolayı gönülden kutluyorum. Ziyaretimizde kurumlar arası güzel bir diyalog kurduğunuzu da gördüm. Bu, şehirler için çok önemli. Kurumlar arasında diyalog olan şehirler daima kazanır ve kalkınır. Ama tersi olup da ilişkiler aksıyorsa o şehir kaybeder. Siz bu yönden şanslı bir ilsiniz. Bizler bu görevlerde fahri olarak bulunuyoruz. Üyelerimize ne kadar çok katkı verirsek o kadar çok mutlu oluyoruz. Bu güzel sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz de sizleri ilçemize bekliyoruz. İnşallah yaptığımız bu ziyaret iki Oda arasında güzel ilişkilerin gelişmesine neden olur. Ben buna inanıyorum" diyerek duygularını ifade etti.

GTSO  heyeti, Samsun'un ardından Ordu TSO'yu da ziyaret etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi GTSO'dan Karadeniz Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement