Güçlü Kadın, Güçlü Adana" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Güçlü Kadın, Güçlü Adana" Etkinliği

Güçlü Kadın, Güçlü Adana" Etkinliği

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirdiği ‘Güçlü Kadın Güçlü Adana’ etkinliğinde, kadın sorunlarına dikkat çekti.

08.03.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirdiği 'Güçlü Kadın Güçlü Adana' etkinliğinde, kadın sorunlarına dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği, BPW Adana, Türk Kadınlar Birliği Adana, AKDAM, EURODER ve ESKADE gibi sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, Divan Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirildi. Resim sergisi açılışıyla başlayan etkinlikte; Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hatun Korkmaz'ın yaptığı "Cam Tavan Sendromu" ve Kişisel Gelişim Uzmanı Aylin Uyar'ın yaptığı "Öğrenilmiş Çaresizlik" sunumları ile katılımcılar bilgilendirildi.

Kadın Meclisi THM ve TSM korolarının verdiği Kadınlar Günü Konserinde ise birbirinden güzel eserler çalınarak, katılımcılara tam bir müzik ziyafeti yaşatıldı.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Ali Bezirgan, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Genel Sekreter Ekrem Aslan, Kamu-Sen Adana İl Başkanı Selahattin Dolgun, Manş Denizi'ni geçen ilk Türk kadını olan Nesrin Olgun Arslan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Çukurova Üniversitesi Yardımcı Doç. Elife Hatun Kılıçbeyli, Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Altınok, Yumurtalık Kadın Açık Cezaevi Müdürü Naci Bilmez ve şehrin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güçlü Kadın, Güçlü Adana' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement