Güçlükonak'taki Öğrencilere Oyuncak - Son Dakika
Yerel

Güçlükonak'taki Öğrencilere Oyuncak

Güçlükonak\'taki Öğrencilere Oyuncak

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürütülen projeyle merkezdeki anaokulu öğrencilere oyuncak dağıtıldı.

09.06.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürütülen projeyle merkezdeki anaokulu öğrencilere oyuncak dağıtıldı.

Kalkınma Bakanlığı'nın desteklediği SODES projesiyle ilçe merkezindeki anaokullarında öğrenim gören yaklaşık 150 öğrenciye yeni oyuncaklar temin edildi. Güçlükonak Kaymakamı Halit Benek, hayatta en büyük sermayenin ve en güzel değerin çocuklar olduğunu ifade etti. Kaymakam Benek, "Başta bu imkanı bize veren bakanlığımıza, bakanlığımızın bürokratlarına ve sayın valimize siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belki hayatta sahip olabilecek en güzel değer, en güzel sermaye çocuklarımızı sevindirmek ve onları hayata hazır hale getirebilmektir. Bu günde böyle bir uygulama neticesinde şu güzel çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sevindirdik. İnşallah onlarda büyürler. Devletine, milletine, hayırlı bir evlat, onun yararına çalışan bir evlat olur. Onlarda sevinirler" dedi.

Şırnak Valiliği Proje Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yaşar Ürek ise, "Evet biz SODES kapsamında Şırnak'ın ilçelerine ve köylerine ve en ücra ilçelerine gidip SODES'in oyuncaklarını dağıttık. Bu kapsamda kaymakamımızın da dediği gibi bakanlığımıza ve sonrasında sayın valimize teşekkür ediyoruz. Çocukları sevindirmek dünyanın en hayırlı şeyi ve en mutlu şeyi olması itibari ile bizde böyle bir mutluluğa eriştik. Teşekkür ediyoruz. Sayın kaymakamımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz, bize eşlik ettiği için" diye konuştu.

Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktuğ da, "Bizde, çocuklarda çok sevinçliyiz, bu oyuncukların burada dağıtıldığı için. Dünyada çocukları sevindirmekten daha önemli bir şey olamaz. Dünya onlarla büyür. Dünyaları büyüdükçe ufukları da büyür. Bunları sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güçlükonak'taki Öğrencilere Oyuncak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement