"Gücünüzün Üzerinde Kredi Kullanmayınız" - Son Dakika
Yerel

"Gücünüzün Üzerinde Kredi Kullanmayınız"

"Gücünüzün Üzerinde Kredi Kullanmayınız"

Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu yapıldı.

19.03.2013 10:15  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu yapıldı. Kooperatif Başkanı Şemsettin Eyyubi Batı, kooperatif üyelerini uyararak"Gücünüzün üzerinde kredi kullanarak hem kendinizi hem de kooperatifimizi zor durumda bırakmayalım."dedi.

Kongrede Divan Başkanlığı'na; Uzunköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Leventer, Başkan Yardımcılığına, Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Yavuz, Katip Üyeliklere; Bülent Ersen, İlker Çelikkol seçildi.

Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şemsettin Eyyubi Batı, yönetim kurulu çalışma raporu ile gelir gider hesaplarıyla, denetleme kurulu raporlarını okudu. Başkan Batı konuşmasında kredi faiz limitlerinin 100 bin TL olduğunu, diğer faiz oranlarına göre cazip bulunduğunu ifade ederek "Sizlerden tek isteğimiz, kullanmış olduğunuz kredileri günü geçmeden ödemenizdir. Kredi taleplerinizi çok iyi düşünüp, çok iyi hesap yaparak başvurun. Gücünüzün üzerinde kredi kullanarak hem kendinizi hem de kooperatifimizi zor durumda bırakmayalım. Aldığımız kredilerin amacına uygun kullanmaya özen gösterelim, gereksiz harcamalardan kaçınarak, tasarruf etmeye dikkat edelim." dedi. Başkan Batı, kooperatifin 659 üyesi bulunduğunu, 2012 yılında 12 üyenin ortaklıktan çıkarıldığını ifade etti.

(YÖ)

19.03.2013 09: 54: 24

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Gücünüzün Üzerinde Kredi Kullanmayınız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement