Gül Camii İbadete Cuma Günü Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Gül Camii İbadete Cuma Günü Açılıyor

Gül Camii İbadete Cuma Günü Açılıyor

Dilovası’nda yapımı tamamlanan Gül Camii’nin cemaati, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.

04.10.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası'nda yapımı tamamlanan Gül Camii'nin cemaati, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede yapımı tamamlanan Gül Camii'nin cemaatini makamında kabul etti. Heyet, Cuma günü açılışını yapacakları caminin açılış törenine Belediye Başkanı Toltar ve tüm çalışanları davet etti. Heyet ayrıca Başkan Ali Toltar'a cami yapılışında katkılarını eksik etmediğinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret esnasında dernek yönetimi, "Camimizde yaptığımız tadilatta yardımlarını esirgemeyen Başta Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Ali Toltar'a ve hayırsever halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 2-3 ay süren tadilatın sonunda yenilenmiş camimizi Müslüman kardeşlerimizin hizmetine Cuma günü inşallah sunacağız" ifadelerini kullandı.

Kendisini ziyarete gelen heyete cevaben, camilerin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da, "İlçe genelindeki tüm camilerimize bakım, onarım, tadilat ve temizlik desteklerimiz hep olduk ve imkanlarımız ölçüsünde de olmaya devam edeceğiz" diyerek caminin yenilenmesiyle tekrardan ibadete açılmasına mutluluk duyduğunu belirtti.

Öte yandan Gül Camii bakım ve onarım çalışmaları kapsamında oluşan maliyetin büyük bir kısmı Dilovası Belediyesi'nce karşıladı. Çalışmalar çerçevesinde cami kubbesi üzerinde ki krom kaplama yenilenerek, ısıtma sistemi caminin zeminine indirildi. Ayrıca cami içinde duvar süslemeleri ve halılar da yenilenerek vatandaşların ibadetine hazır haline getirildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gül Camii İbadete Cuma Günü Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement