Gül: Siyasete Dönüp Dönmeyeceğimi Görürsünüz - Son Dakika
Politika

Gül: Siyasete Dönüp Dönmeyeceğimi Görürsünüz

Abdullah Gül, görevini Erdoğan'a devrettikten sonra İstanbul'a geldi. Gül burada gazetecilerin "Siyasete dönecek misiniz?" sorusuna, "Görürsünüz" diyerek cevap verdi.

28.08.2014 21:05  Güncelleme: 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SLOGANLARLA KARŞILANDI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ailesini taşıyan cumhurbaşkanlığına ait özel uçak, Atatürk Havalimanına indi. Burada Gül'ü coşkulu bir kalabalık karşılarken sık sık, "Türkiye seninle gurur duyuyor", "Devletin onuru, milletin gururu" sloganları atıldı. Alandaki vatandaşların "Bu millet size her şeyi borçlu" ve "Devletin onuru, milletin gururu" yazılı pankartlar taşıması da dikkat çekti.

Gül'ü Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok karşıladı.

SİYASETE DÖNÜP DÖNMEYECEĞİMİ GÖRÜRSÜNÜZ

Gül, kendisini karşılayan vatandaşların yanına giderek tek tek tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Gül, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere de açıklamalarda bulundu. "Çok şükür şerefimizle devraldığımız cumhurbaşkanlığını, şerefimizle devrettik. Ankara'ya Allahaısmarladık dedik geldik" diyen Gül, bundan sonra siyasete devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine "Görürsünüz" diyerek cevap verdi.

Gül ailesi buradan korumalar eşliğinde vatandaşların sloganlarıyla sivil plakalı aracına bindi ve Tarabya'daki Hüber Köşkü'ne doğru yola çıktı.

BAKANLAR UĞURLADI

Görevini Tayyip Erdoğan’a devreden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Esenboğa Havalimanı Devlet Konukevi Şeref Salonu’ndan bakan ve milletvekilleri katılımı ile İstanbul’a uğurlandı. Uğurlama törenine, Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski bakanlardan Ömer Dinçer, Sadullah Ergin ve Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik, Mehmet Ali Şahin ve Salih Kapusuz, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaklaşık bin vatandaş katıldı.

11 YIL SONRA İSTANBUL'DA

Görev süresi 28 Ağustos'ta dolan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu tarih itibariyle hem Dışişleri Bakanlığı, hem de Cumhurbaşkanlığı dönemi boyunca yaklaşık 11 yıldır kullandığı Dışişleri Konutu'nu boşaltıtı.





















Gül: Siyasete Dönüp Dönmeyeceğimi Görürsünüz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Gül: Siyasete Dönüp Dönmeyeceğimi Görürsünüz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ahmet açıkgöz: GELECEĞİN BAŞBAKANI SAYIN ABDULLAH GÜLDÜR. . . . . YENİ KURACAĞI PARTİYE TAM DESTEK VERECEĞİM. . . ASLA AKP YE OY VERMEDİM NEDEN ÇÜNKÜ AZARLAYAN YUMRUKLAYAN HIRSIZ BİRİSİNE Mİ OY VERECEKTİM. . . AMA SAYIN ABDULLAH GÜL SON DERECE SEMPATİK VE SEVECEN BİRİSİ. . . ŞİMDİDEN YENİ BAŞBAKANIMI ABDULLAH GÜLDÜR. . . 47 6 Yanıtla
  • hack-c5: GÜL ÇİFTİNE BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA SAADET DOLU BİR YAŞAM DİLİYORUZ MİLLETÇE. 25 3 Yanıtla
  • hack-c5: geçmişte partiden ayrılıp siyaset yapmaya kalkışanları gördük. sonu mu tam bir fiyasko oldu siyaset sahnesinden bir bir silinip gittiler. gül bu hatayı yapmayacak kadar olgun tercübeli ve akp aşığıdır. 5 15 Yanıtla
  • sivridil: Kendisine yapilan vefasızlığı hazmedemeyip yeni parti kuracaktir 11 1 Yanıtla
  • fatih: Benim görüşüme göre Abdullah Gül ve üç dönem kuralına takılan Bülent Arınç gibi köklü isimler bundan sonra hem Başbakan hem de Cumhurbaşkanlarıyla istişare etme görevi yapacaklar. Mecliste olmasalar bile ülkeyi dolaylı yönden yönetecekler. . 0 0 Yanıtla
  • MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    11:47 MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen'i Süleymaniye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Bilen, örgütün gençlik yapılanması içerisinde önemli bir konumda bulunuyordu ve gençleri tespit edip teşvik ediyor, ideolojik propaganda yaparak manipülasyon yapıyor ve eylem talimatları veriyordu.

  • Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı
    11:46 Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tefeci oldukları iddia edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de 40 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, 1 şüphelinin cezaevinde olduğu belirlendi. Yakalanan şüphelilerin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk işlemleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak.

  • Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam
    11:46 Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Başkanı Tahir Nursaçan ile birlikte yöneticiler Adil Özhan, Ali Yaprak, Şeref Özdemir, Özer Bostancı, Seyhan Arifoğlu ve Süleyman Sarptaş'ın yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada sanıklar katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu. Bir önceki mahkemede, cumhuriyet savcısı mütalaasını açıklamıştı. Mütalaada, bazı sanıkların 'resmi belgede sahtecilik' ve 'zimmet' suçlarından beraat etmesi istenirken, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

  • FETÖ üyesi firari Bekir Boydak Çekmeköy'de yakalandı
    11:43 FETÖ üyesi firari Bekir Boydak Çekmeköy'de yakalandı

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden hüküm giyen ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Bekir Boydak, Çekmeköy'de saklandığı villada polis tarafından yakalandı. Operasyonda, Boydak'ın yanı sıra çok sayıda ziynet eşyası ve büyük miktarda para da ele geçirildi.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Malatya Valisi'ni ziyaret etti
    11:41 Kültür ve Turizm Bakanı Malatya Valisi'ni ziyaret etti

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Ziyarette kentteki çalışmalar hakkında bilgi alındı.

  • Tokat'ın Niksar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi
    11:34 Tokat'ın Niksar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi

    Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında ailelere teşekkür etti. Çeçen, şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve sabır diledi. İftar programında Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi ve Kaymakam Çeçen ile eşi Meltem Danışan Çeçen, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

  • Midyat'ta iftar programı düzenlendi
    11:34 Midyat'ta iftar programı düzenlendi

    Midyat ilçesinde düzenlenen geleneksel iftar programı, Kur'an-Kerim tilavetiyle başladı. Programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yaptığı projeleri aktararak, yarım kalan projeleri tamamlama sözü verdi. Programa, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı
    11:31 CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, ilçedeki bir otelde düzenlenen proje tanıtımında, halkçı ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Türkiye'ye örnek olmayı hedeflediklerini belirtti. Mandalinci, su, trafik, altyapı, yaşam parkları, sosyal ve spor tesislerine kadar projelerini tek tek anlattı. Ayrıca, su sorununun çözümüne yönelik olarak Ekinambarı bölgesinde kaynaktan suyun arıtılarak Mumcular Barajı'na verilmesi ve Turgutreis bölgesinde denizden su arıtma tesisi kurulması gibi önlemler alacaklarını söyledi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu
    11:29 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu

    Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde düzenlenen 'Gençlik Buluşması'nda öğrencilerle bir araya geldi. Ayaydın, öğrencilere yönelik projelerini anlattı ve seçildiği takdirde Muğla'da yapacaklarından bahsetti. Üniversite öğrencilerinin yaşamını kolaylaştırmak için hafif raylı sistem, ücretsiz ulaşım, yemek desteği, ücretsiz internet gibi projeleri olduğunu belirtti. Ayrıca, sosyal ve kültürel etkinliklere ücretsiz taşıma sağlayacaklarını ve barınma sorununu çözeceklerini ifade etti.


Advertisement