Gül'e "Sizi Başbakan Olarak İstiyoruz" Çıkışı - Son Dakika
Politika

Gül'e "Sizi Başbakan Olarak İstiyoruz" Çıkışı

Abdullah Gül'e İstanbul'da cuma namazı çıkışında bir vatandaşın "Sizi artık istiyoruz, Başbakanım" diye seslenmesi AK Parti kongresi öncesi dikkatlerden kaçmadı.

04.09.2015 19:25  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Üsküdar'daki Valide-i Cedid Camii'nde kıldı. Namaz çıkışında Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret eden Gül'e bir vatandaş "Sizi artık istiyoruz, Başbakanım" diye seslendi. Vatandaşın bu çıkışı 12 Eylül'deki AK Parti kongresi öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanlığı'nın tartışıldığı bu günlerde dikkat çekti.

VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma namazı için Üsküdar'daki Valide-i Cedid Camii'ne geldi. Burada namazını kılan Gül, çıkışı sırasında herhangi bir açıklama yapmadı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte camiden çıkan Gül, belediye binasına kadar yürüdü. Yürüyüşü sırasında yoğun ilgiyle karşılaşan Gül, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

"SAYIN BAŞBAKANIM, BU ELİ BAŞBAKAN OLARAK İSTİYORUZ"

Kalabalık arasında ilerleyen 11. Cumhurbaşkanı'na 'Sayın Başbakanın' diye hitap ederek elini öpen bir vatandaş,"Sizi artık istiyoruz Başbakanım, bu eli başbakan olarak istiyoruz" diye seslendi. Gül, bu vatandaşa, gülümseyerek kaldırdığı elini sallayarak karşılık verdi.

"GERİ GEL"

Belediye binasına geldiğinde çiçeklerle karşılanan Abdullah Gül'e yaklaşık 1 saat kaldığı binanı çıkışında da vatandaşın ilgisi aynıydı. Bu sırada da bazı vatandaşlar, "Geri gel" diye seslendi.



Gül\'e "Sizi Başbakan Olarak İstiyoruz" Çıkışı

Son Dakika Politika Gül'e 'Sizi Başbakan Olarak İstiyoruz' Çıkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (94)

  • EROVA: KAFANI KUMDAN ÇIKAR VATANDAŞ ,BALIK HAFİZALI OLMAYALIM....CHP,HDP Yİ DESTEKLEDİ..HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR , ŞEHİTLER GELİYOR..HADİ GEZİZEKALİLAR ALKIŞ TUTUN...HAİN BEYNAMAZLAR.. 89 48 Yanıtla
  • mustafa: ben urfalıyım alah belamı versın eyer gul gelırse yemın ederıkı gece gundız akpartıye çalışırım 117 1 Yanıtla
  • EROVA: KAFANI KUMDAN ÇIKAR VATANDAŞ ,BALIK HAFİZALI OLMAYALIM....CHP,HDP Yİ DESTEKLEDİ..HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR , ŞEHİTLER GELİYOR..HADİ GEZİZEKALİLAR ALKIŞ TUTUN...HAİN BEYNAMAZLAR..BİZDE YALAN YOK VATANDAŞ..YALAN SÖYLEYEN SEREFSİZDİR.... 36 50 Yanıtla
  • Kibar feyzo: Amma boş kafalı insanlar dolmuş buraya. Ulan bu memlekete bir çivi bile çakmamış bu çankaya noteri şahsiyet bundan sonra gelse ne yapabilir. Ne fayda gördük bu Suratsızdan. Türkiyenin boşa harcayacak zamanı yok artık 23 40 Yanıtla
  • Caner: Sayın Abdullah Gülü seviyorum ama ne bekliyor anlamış değilim. 43 6 Yanıtla
  • 61: Seni yaradan allaha kurban olayım başbakanım 25 13 Yanıtla
  • BJK: Yalakalar hep cami cikisinimi bekliyorsunuz 18 19 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: O nu , Bop a olan degerli katkilarindan dolayi , Amerika ve ingiltere , fetullahcilarin destegiyle Kanada ya basbakan yapacaklar ..!.. Allah in izniyle , insallaaaahhhhhh..! 12 20 Yanıtla
  • enver: Yahu eren efendi yoksa sendemi pkklisin akp yi sevmiyorsunuz ama inadına akp gelecek. 25 6 Yanıtla
  • tah.: gül olmaz burhan kuzu olur koyunlara. 19 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da 80 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 329 kişi yakalandı
    09:54 Adana'da 80 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 329 kişi yakalandı

    Adana Seyhan polisi yaptığı çalışmalarda 80 ruhsatsız tabanca ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 329 kişiyi de yakaladı. Ekipler ayrıca 60 ruhsatsız tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 15 ruhsatsız tüfek, 229 şarjör, 673 mermi ve tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Ayrıca 626,68 gram narkotik madde, 629 uyuşturucu hap ve 7 çalıntı araç da bulundu. Toplamda 7 kişi ruhsatsız silah suçundan, 31 kişi ise diğer suçlardan tutuklandı.

  • Edirne'de 6 düzensiz göçmen yakalandı
    09:53 Edirne'de 6 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde, yasa dışı yollarla yurda giren 6 düzensiz göçmen yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte düzensiz göçün önlenmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Lalapaşa'ya bağlı Çallıdere köyünde yapılan çalışmalarda Suriye ve Filistin uyruklu 6 kişi yakalandı. Göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

  • AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlar ile buluştu
    09:51 AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlar ile buluştu

    AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye'de esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım, vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Boyabat Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi
    09:50 Boyabat Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi

    Boyabat Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarına iftar yemeği verdi. Kaymakam Enver Yılmaz, katılımcılara teşekkür ederek, şehitleri ve gazileri rahmet ve minnetle anıldığını belirtti. Programa, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Çağrı Alperen ve diğer ilçe yetkilileri katıldı.

  • Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı
    09:49 Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahıslara yönelik iki günde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 38 şahıs yakalandı. Operasyonlarda hırsızlık, uyuşturucu, yağma, resmi belgede sahtecilik, cinsel istismar ve fuhuş gibi suçlardan aranan şahıslar bulundu.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye geliyor
    09:45 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri'ye geliyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cuma günü Kayseri'ye gelerek sanayici ve işadamları ile görüşecek. Ayrıca bir dizi program gerçekleştirecek ve iftar programına katılacak.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu
    09:45 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Efeler'de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu.

  • Bu da '10 teker' seçim kamyonu
    09:41 Bu da '10 teker' seçim kamyonu

    Ordu'nun Altınordu ilçesine bir belediye başkan adayı, 10 tekerli kamyonla seçim çalışmalarını yürütüyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim otobüsü kiralayamayan aday, kendi iş yerine ait kamyonu seçim aracı olarak kullanıyor.

  • Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi
    09:40 Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi

    Sivas'ın Ulaş ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı gerçekleştirildi.

  • Ordu'da Belediye Başkan Adayı Kamyonla Seçim Çalışmalarını Yürütüyor
    09:39 Ordu'da Belediye Başkan Adayı Kamyonla Seçim Çalışmalarını Yürütüyor

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde 33 yıllık esnaf olan Orhan Gündoğdu, maddi imkansızlıklar nedeniyle seçim otobüsü kiralayamayınca kendi iş yerine ait 10 tekerli kamyonu seçim aracı olarak kullanmaya karar verdi.

  • Hakkari'de Kaymakam Kumcu, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu
    09:37 Hakkari'de Kaymakam Kumcu, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu

    Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, şehit aileleriyle iftar programında bir araya geldi. İftar yemeğinde şehit aileleriyle ilgilenen Kaymakam Kumcu, devletin temsilcileri olarak şehit ve gazilerin ailelerine minnet ve şükran borçlu olduklarını belirtti. İftar yemeğine 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Atilla Dündar, Belediye Başkanı Ensar Dündar, ilçe protokolü, şehit ve gazi aileleri katıldı.


Advertisement