Gül ile Erdoğan'ın Görüşmesi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Gül ile Erdoğan'ın Görüşmesi Sona Erdi

Gül ile Erdoğan\'ın Görüşmesi Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan'ın görüşmesi 55 dakika sürdü. Görüşmeye dair açıklama yapılmadı.

24.04.2014 19:42  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün merakla beklenen kritik görüşmesi Çankaya Köşkü'nde gerçekleşti. Yaklaşık bir saat süren görüşmeyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

ERDOĞAN DÜN NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde basına kapalı gerçekleşen görüşmeyi dün Başbakan Erdoğan, "Biz görüşmelerimize devam ediyoruz, yarın akşam bir görüşmemiz var, kısmen bu görüşmeyi de belki görüşeceğiz ama nihai görüşmemiz değil bu konuyla ilgili. Nihai görüşmelerimiz benim istişare çalışmalarımın bitmesinden sonra olacak" sözleriyle açıklamıştı.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gül ile Erdoğan'ın Görüşmesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ...: neden merak edeyimki başka adaymı yok 5 4 Yanıtla
  • reis: en kısa goruşme oldu sanırımiki tarafda aday 5 4 Yanıtla
  • zaza ya dımılki demeye başladılar: az da olsa bazı zazalar nasıl zaza bilmem. zazaları asimile etmek isteyenlerin peşine takılmaya başladı...zazayım zazaaa....zazalara kürtsünüz deyip te asimile etme yoluna gitmeyin saygılı olun.zazayım diyorsam zazayımdır. yok sen kürtsün zazalar kürtlerin kolu biraz saygılı olun.sadece artuklu daki bir iki hoca zazalar kürtlerin kolu diyo. tunceli bingöl ve frat üniversitesindeki araştırmacılar da zazalar kürt değil ayrı diyor. bilim adamlarının ne dediği de önemli değil. ben kendimi ne hissediyorsam o. zazayım zazaa. o kadar.... Hatta iranlılar zazaca farscaya hiç benzemiyor ama kürtce farscanın bozulmuş şekli diyorlar.bunu bazı avrupalı dilbilimciler de doğruluyor.farrisiler kürtceyi anlıyor ama zazacayı anlamıyor.med ler zaza.... 0 0 Yanıtla

Advertisement